Thrustmaster TH8A Shifter Add-On PC/PS3/PS4/Xbox One / Series X sebességváltó

Thrustmaster TH8A Shifter Add-On PC/PS3/PS4/Xbox One / Series X sebességváltó

Márka:THRUSTMASTER
Cikkszám:338987
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 81 856Ft

  • Nettó: 64 453Ft

   

Valósághű és olyan, mint az eredeti

 

A 13 cm magas és teljesen fémből készült TH8A egy kötelező kiegészítője az autós szimulációknak. A sebességváltó használata tökéletesen valós érzést nyújt, amit tovább fokoz, hogy a váltógomb a piacon fellelhető összes igazi gombbal kompatibilis és cserélhető.
A kétféle a csomagban található váltólemez, lehetővé teszi, hogy a TH8A-t mind a klasszikus “H”-(7+1) módban és a szekvenciális (+/-) módban használhasd.

 

Tartósság és precizitás

 

A TH8A belső mechanizmusa, a váltóbot és a rögzítő rendszer is mind 100%-ban fémből készült. A H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology technológiát használva (a szabadalom függőben van), a termék precizitása az idő múlásával sem csökken, köszönhetően az érintkezésmentes mágneses szenzoroknak, és annak, hogy nincsenek a terméken érintőkapcsolók és potméterek, a hosszú élettartam garantált.

 

Rugalmasság és kényelem

 

A frissíthető firmware és a belső memória az állítható váltási módokkal, arra szolgál, hogy megtaláld a saját vezetési stílusod. (PC-re a szoftver letölthető). A váltó ellenállása állítható, és csakúgy, mint a rögzítőrendszer pozíciója 360°-ban elfordítható. A rögzítés bármilyen felületen lehetséges (asztalon/polcon/szimulátorban).
Az USB és/vagy DIN csatlakozóknak köszönhetően a TH8A PC-n a piacon fellelhető összes versenykormánnyal működik, csakúgy, mint a Thrustmaster játék konzolokkal működő versenykormányaival (a részletes lista a Thrustmaster támogatói weboldalán érhető el: https://support.thrustmaster.com, a TH8A oldalon).
A következő Thrustmaster versenykormányokkal javasoljuk a használatát: TS-PC Racer/TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition, T-GT, TS-XW, T300 Sorozat, TX Sorozat, T150 Force Feedback, TMX Force Feedback.

 

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles