Thrustmaster 2960798 Racer Racing Wheel TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition for PC versenykormány

Thrustmaster 2960798 Racer Racing Wheel TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition for PC versenykormány

Márka:THRUSTMASTER
Cikkszám:340643
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 219 342Ft

  • Nettó: 172 710Ft

A világ leghíresebb versenyzői márkájának, a Ferrari-nak a 70. évfordulóját megünnepelvén, a Thrustmaster büszkén mutatja be a TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition versenykormányt. Ötvözd a TS-PC RACER kormány alapjába épített legmodernebb Thrustmaster technológiák erejét, melyek a versenyteljesítmény javítását szolgálják, a valódi Ferrari 488 Challenge kormány (hivatalos Ferrari licenccel) replikájával az élethű versenyzési élményért.

A Ferrari 488 Challenge kormány 9:10 arányú másolata 32 cm átmérőjű és úgy lett kialakítva, hogy a versenyzők teljesen elmerülhessenek a Ferrari versenyek világában. Poliuretnánból és az eredeti Ferrari kormányok borításához használt Alcantara anyagból készült. A kormány 15 beépített LED-el* és 2 forgókapcsolóval rendelkezik az ideálisan könnyű használatért és hatékony játékért. Kompatibilis a Thrustmaster versenyzői termékcsaládjával PC-én (Windows 10/8/7). A TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition a Thrustmaster korszerű technológiájának számos elemét tartalmazza: mint, a Turbo Power tápegység, Motor Cooling Embedded hűtőrendszer és a gyorsan reagáló 40-wattos motor megnövelt Force Feedback hatással.

 

Jellemzők

  • Hivatalos Ferrari licenccel Windows-hoz, a TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition a Ferrari 488 Challenge kormány 9:10 arányú másolata és 32 cm átmérőjű.

  • A kefe nélküli Force Feedback rendszernek, a gyorsan reagáló 40-wattos kefe nélküli szervomotornak és a Motor Cooling Embedded hűtőrendszernek (szabadalmazás alatt) köszönhetően, a motor teljesítménycsökkenés nélkül képes az e-versenyzéssel töltött hosszú órákban is működni.

  • A kormány versenyzésre lett tervezve 15 beépített LED-el*, fordulatszámmérő funkcióval (RPM) és 2 nyomógombos forgókapcsolóval. A borítás kézzel varrott olasz Alcantara anyagból készült, ugyanabból az anyagból, melyet az eredeti Ferrari kormányokhoz is használnak.

  • A gyűrű alakú külső Turbo Power tápegység borda nélküli kialakítással készült a 86%-os erő hatékonyságért (ami a szabványos bordázott tápegység esetében 65%).

 

 

  • A világ leghíresebb versenyzői márkájának, a Ferrari-nak a 70. évfordulóját megünnepelvén a Thrustmaster büszkén mutatja be a TS-PC RACER Ferrari 488 Challenge Edition versenykormányt. Ötvözd a TS-PC RACER kormány alapjába épített legmodernebb Thrustmaster technológiák erejét, melyek a versenyteljesítmény javítását szolgálják, a valódi Ferrari 488 Challenge kormány (hivatalos Ferrari licenccel) replikájával az élethű versenyzési élményért.
  • Doboz tartalma: versenykormány, Turbo Power tápegység, rögzítőrendszer, használati útmutató és termékszavatossági tájékoztató.

 

 

A technológiák kiapadhatatlan forrása

A TS-PC RACER a Thrustmaster legmenőbb versenyszimulátora PC versenyzőknek. Élethűen adja vissza az autó reakcióit és a pálya állapotát.

A TS-PC RACER a technológiák kiapadhatatlan forrását használja, hogy növelje a játékteljesítményt és az élethű játékélménynek köszönhetően a játékosok teljesen beleélhessék magukat a versenyzésbe.

 

Thrustmaster TS-PC szervoalap

Fém takarórész

270°–1080° forgatási tartomány

Ipari minőségű kefe nélküli 2. generációs motor

A TS-PC RACER motor erős 40-wattos kefe nélküli Force Feedback-el

Motor Cooling Embedded hűtőrendszer

Field Oriented Control algoritmus

Külső Turbo Power tápegység

 

Valósághű versenykormány kialakítás

A kormány a valódi Ferrari 488 Challenge kormány 9:10 arányú replikája (32 cm-es átmérő). Hivatalos Ferrari licenccel és összesen 25 programozható funkcióval:

  • A központi kormánylap és a 2 kormányváltó fekete anódos fémből készült
  • 15 beépített LED fordulatszámmérő funkcióval (RPM)*
  • 2 irányító pad (D-padek nyomófunkcióval)
  • 2 nyomófunkciós forgókapcsoló és 8 akciógomb

A borítás kézzel varrott olasz Alcantara anyagból készült, ugyanabból az anyagból, melyet az eredeti Ferrari kormányokhoz is használnak

*TIPP

A LED funkciókat a versenyzős játékok közvetlenül támogatják 2018-ban.

Frissített lista: https://support.thrustmaster.com/product/tspcracerferrari488challenge

 

 

   

Kefe nélküli szervomotor technológia (40 wattos)

Magas szintű teljesítmény, pontosság és kényelem jellemzi a Thrustmaster által kifejlesztett TS-PC szervoalapot az igényes PC játékosoknak.

Az ipari minőségű 2. generációs motor 50%-al több dinamikát és négyszer nagyobb leállási erőt nyújt, mint a megelőző generációk. A forgatónyomaték 1,6-szor nagyobb, mint a TX és T300 RS kormányalapoknál.

 

Dinamikus forgatónyomaték

Gyorsan reagáló 40-wattos motor a kifejezetten dinamikus és erős hatásokért, megnövelt feedback-el. A TS-PC RACER motor erős 40-wattos kefe nélküli Force Feedback-et és rendkívüli gyorsaságot nyújt (dinamikus forgatónyomaték): legyen szó hosszú, ráérős kanyarokról (STALL mód), vagy szuper gyors reagálást igénylő cikkcakkokról (DYNAMIC mód).

 

Motor Cooling Embedded hűtőrendszer (szabadalmazás alatt)

A kormány Motor Cooling Embedded hűtőrendszere túlmelegedés nélkül tartja fent az új motor dinamikus, csendes működését. 50%-al több dinamikát és négyszer nagyobb leállási erőt nyújt, mint a TX és T300 RS kormányalap és a hőelvezetés, is megoldott az egyfázisú hűtéssel.

 

   

H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) + F.O.C.

Field Oriented Control algoritmus: A H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) 16-bites felbontással (65,536 érték) rendelkezik, míg az új F.O.C. algoritmus dinamikusan optimalizálja az intenzív nyomatékigényre adott választ. A motor dinamikusan és gyorsan reagál a megnövekedett nyomatékigényre, miközben átkapcsol és csökkenti a teljesítményesést.

 

Külső Turbo Power tápegység

A külső Turbo Power tápegység folyamatos erőt és masszív csúcsteljesítményt biztosít, így a játéban előforduló szuper gyors kérésekre is azonnal tud reagálni. A gyűrű alak borda nélküli kialakítással optimalizálja a hatékonyságot a hővel szemben 86%-os hatékonysággal. A csúcsteljesítmény: 400 watt!

 

Thrustmaster termékcsalád: tökéletesen kompatibilis!

Kompatibilis PC-én Thrustmaster kiegészítőkkel*:

  • Levehető kormányok*: Ferrari F1 Wheel Add-On*, TM Open Wheel*, Rally Wheel Add-On Sparco R383 Mod*, TM Leather 28 GT Wheel Add-On* stb.
  • Versenyző termékcsalád: T3PA és T3PA-PRO pedálszettek*, TH8A sebváltó* és TSS Handbrake Sparco Mod+*.

* Külön kapható

 

 

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles