Thrustmaster ESWAP X S5 NXG MINI-STICK MODULE cserélhető modul

Thrustmaster ESWAP X S5 NXG MINI-STICK MODULE cserélhető modul

Márka:THRUSTMASTER
Cikkszám:340659
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 8 472Ft

  • Nettó: 6 671Ft

Vágj bele, kezdd elölről!

Az ESWAP X PRO CONTROLLER gamepadbe beépített Hot Swap technológiának köszönhetően, azonnal ki tudod cserélni az elhasznált mini-stick modult, miután az elérte a több ezer játékórát felölelő életciklusa végét.
Az elem önmagában is megvásárolható, így bármikor megújulhatsz: ne adj alább a teljesítményedből és érj el egyre jobb helyezéseket.
Ne cseréld le ami működik: csak frissítsd fel a kontrolleredet és folytasd ott, ahol abbahagytad.
 

   

ÚJ GENERÁCIÓS MINI IRÁNYÍTÓKAR

 

Összehasonlítva a megelőző Thrustmaster mini irányítókkal, az ESWAP S5 NXG MINI-STICK MODULE megnövelt precizitást és hosszabb élettartamot biztosít.
Élvezni fogod a megnövelt fizikai ellenállást (+33%), a továbbfejlesztett vissza-középre funkciót (+66%) és a mini irányítókarokba épített gombok dupla hosszú élettartamát (+100%).

 

VERHETETLEN SOKOLDALÚSÁG

 

A Hot Swap technológiának köszönhetően bármikor ki tudod a modulokat cserélni, az aktuális játéknak megfelelően. Helyezd a modulokat bal felső pozícióba vagy akár bármelyik alsó pozícióba (bal vagy jobb), hogy kiélvezhesd a fantasztikus kényelmet.

 

THRUSTMAPPERX SZOFTVER

 

A ThrustmapperX hatalmas segítségedre lesz a fejlődésben. A szoftver segít megteremteni az optimális kényelmet és kezelhetőséget, amire a játék alatt szükséged lehet a sokféle beállítási módnak és egyedi programozásnak köszönhetően.
Oszd ki újra az irányító gombok funkcióit, állítsd be az érzékenységet, a holtjátékot (kerek vagy négyszögletes) és a vibrálás mértékét, ahogy neked jó.

VÉGTELEN MODULÁRIS TERMÉKCSALÁD

A formatervezés és teljesítmény ötvözéséből született ESWAP X PRO CONTROLLER termékcsalád végtelen számú cserélhető elemmel rendelkezik.
A csomagban található elemek nem csak változatosak, hanem a különféle egyedi színek mellett (külön kapható) új funkciókkal is rendelkeznek, melyek jóvoltából a játék kiegészítők használata kényelmes és szemet gyönyörködtető, így minden játékhoz illenek.
Próbáld ki az elemek új textúráját, alakját és méretét: imádni fogod a különböző, de mégis összeillő variációkat.
Az ESWAP T-Case kemény fedelű tárolója (külön kapható) a termékcsalád része, mely lehetővé teszi a gamepad és a kiegészítők biztonságos szállítását A-ból, B-be (ha más helyszínen játszol, ha LAN party-n veszel részt, vagy ha költözöl).
 

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles