Thrustmaster TCA YOKE PACK BOEING Edition pro Xbox One / Series X/S /PC joystick

Thrustmaster TCA YOKE PACK BOEING Edition pro Xbox One / Series X/S /PC joystick

Márka:THRUSTMASTER
Cikkszám:338989
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 186 016Ft

  • Nettó: 146 470Ft

OLYAN, MINT EGY ÁLOM

A TCA Yoke Pack Boeing Edition egy repülési rendszer, mely hivatalos Boeing és Xbox licenccel is rendelkezik Xbox One-hoz és Xbox Series X|S-hez. Kompatibilis PC-vel is.
A TCA Boeing Edition, a Thrustmaster új, kiemelt civil repülés termékcsaládja. A legmodernebb új funkciókkal rendelkező termékek kifejezetten termékspecifikus célokat szem előtt tartva készültek: mint, a különböző irányítók replikálása és az olyan repülőmozgás és élmény visszaadása, melyet a valódi Boeing pilóták élnek át a 787-as utasszállítót vezetve.

     

FELFÜGGESZTETT PENDUL_R MŰKÖDÉS

 

A Thrustmaster felfüggesztett PENDUL_R egy új, nagyon izgalmas, a valódi Boeing utasszállítók padlóra szerelt lengő kormányszarvának használatához hasonlító érzést nyújtó mechanizmus. A TCA Yoke Boeing Edition 21 cm-es mozgástartománnyal rendelkezik.

 

2 KIEGÉSZÍTŐ TENGELY

 

A TCA Yoke Boeing Edition alapján 2 kiegészítő tengely található, melyekkel számos önálló manővert lehet végrehajtani, beleértve azt a képességet is, hogy a felszállás közvetlenül a quadrant gázkar használata nélkül történik.

 

100% FÉM KERET

 

A kormányszarv 100% fém belső szerkezete felel a kiváló masszív tartásért és az irányítók kiegyensúlyozott súlyelosztásáért, így a szerkezet kiemelkedően stabil.

 

 

ÁLLÍTHATÓ RUGÓK

 

A TCA Yoke Boeing Edition lehetővé teszi, hogy a játékosok beállítsák a belső rugókat (2-4 rugót lehet egyszerre használni). Így a felhasználók a saját ízlésük alapján állíthatják be az ellenállást, az igazán kivételes irányítás érzetért.

 

     

CSERÉLHETŐ KAROK

 

Az összes quadrant gázkar (4-et tartalmaz) cserélhető, így a repülési élmény bármely kézzel élvezhető annak köszönhetően, hogy az aerodinamikai féket és fékszárny karokat is a felhasználó saját igénye szerint helyezheti el.

 

BOEING VALÓSÁGHŰ LINEÁRIS ELLENÁLLÁS ÉRZET

 

A valódi Boeing Dreamliner quadrant gázkar kezelésének az élményét nyújtja, a TCA Quadrant Boeing Edition a tolóerő szabályzó fel-és lemozgatásával a pilóták által tapasztalt valós ellenállást szimulálja.

 

BOEING ROBOTPILÓTA

 

A TCA Quadrant Boeing Edition az ikonikus Boeing robotpilóta funkciójával rendelkezik, a repülőgép magasságának, sebességének és haladási irányának valósághű irányításáért. A forgókapcsoló formatervezését és működését az igazi Boeing Dreamliner quadrant gázkar inspirálta.

 

MÁGNESES TECHNOLÓGIA

 

A TCA Yoke Pack Boeing Edition a szabadalmaztatott H.E.A.R.T mágneses technológiát alkalmazza a sebészi pontosságért (16 bites felbontás) a repülés irányítók főbb tengelyein (kormányszarv és quadrant gázkar).

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles