Thrustmaster TCA OFFICER PACK AIRBUS edition joystick

Thrustmaster TCA OFFICER PACK AIRBUS edition joystick

Márka:THRUSTMASTER
Cikkszám:338988
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 64 148Ft

  • Nettó: 50 510Ft

     

AZ EREDETI AIRBUS SIDESTICK INSPIRÁLTA

 

Az ikonikus Airbus sidestick inspirálta 1:1 arányú ergonomikus másolat, a TCA Sidestick Airbus Edition egyedi irányítást tesz lehetővé.

 

SOKOLDALÚ, MODULÁRIS FORMATERVEZÉS

 

Könnyedén be tudod állítani a saját igényeidnek megfelelően a sidestick konfigurációját felszállás előtt: kapitány, segéd pilóta vagy középre téve egyéni repülés üzemmódba.

 

BEÉPÍTETT TOLÓERŐ-VISSZAFORDÍTÓ MECHANIZMUS

 

A joystick alapjába épített gázkar rendelkezik tolóerő-visszafordító funkcióval, mely egyedi tulajdonság az utasszállítókon. Ez hatalmas előnyt jelent a manőverek pontos végrehajtásánál és segít abban, hogy a tökéletesen landolj.

 

 

LEZÁRHATÓ OLDALKORMÁNY

 

Az oldalkormányt a sidestick markolatának elforgatásával irányíthatod, ami még könnyebbé teszi a repülést a sok feladatot egyszerre ellátó pilóták számára.
Az oldalkormány funkció a sidestick markolatába van építve és rendelkezik egy lezáró rendszerrel, hogy még élethűbb legyen a kereskedelmi repülési élmény.

 

     

IKONIKUS AIRBUS VEZÉRLŐK

 

A TCA Quadrant Airbus Edition 8 ergonomikus fizikai akciógombbal (plusz 8 virtuális gombbal a tolóerő szabályzón, összesen 16) rendelkezik, melyek az Airbus utasszállító vezérlőjének a másai (A320neo típus).
Vezesd a gépedet úgy, mint egy igazi kapitány a valósághű quadrant gázkar gomboknak, mód váltóknak és egyéb vezérlőknek köszönhetően.

 

KETTŐS TOLÓERŐ SZABÁLYZÓ

 

A TCA Quadrant Airbus Edition két különböző tolóerő szabályzóval is rendelkezik melyek pont olyanok, mint az igazi Airbus utasszállítókon található vezérlők.
Négy hajtóműves repülőgépek esetében (Airbus A380 típus) össze lehet kötni kettő quadrant gázkart (a plusz quadrant gázkar külön kapható) és kettő helyett rögtön négy tolóerő szabályzó birtokában lehetsz.

 

UNIVERZÁLIS TOLÓERŐ-VISSZAFORDÍTÓ

 

A TCA Quadrant Airbus Edition két különböző az eredeti Airbus utasszállítón megtalálható tolóerő szabályzóval is rendelkezik. A beépített tolóerő-visszafordító mechanizmusnak köszönhetően hibátlanul működik utasszállítóval, könnyű repülőgépekkel és teherszállítóval is.

 

BÁRMELY REPÜLŐT ELVEZET

 

A mechanikai kapcsoló segítségével kikapcsolhatod a mód váltók és tolóerő-visszafordító működését (lineáris tengely módba kapcsolás), így bármilyen utasszállítót rugalmasan elvezethetsz.
Az ikonikus mód váltókat kapcsoló eszköz megegyezik az Airbus utasszállítókon találhatóval.

MÁGNESES TECHNOLÓGIA

A TCA Officer Pack Airbus Edition a Thrustmaster H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) érintésmentes mágneses szenzor technológiáját alkalmazza, potméterek nélkül korlátlan élettartamot és optimális pontosságot biztosít repülés közben.  

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles