Thrustmaster 2960739 Dual Throttles and Control Panel HOTAS WARTHOG for PC kontrol panel

Thrustmaster 2960739 Dual Throttles and Control Panel HOTAS WARTHOG for PC kontrol panel

Márka:THRUSTMASTER
Cikkszám:340653
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 104 421Ft

  • Nettó: 82 222Ft

Thrustmaster HOTAS WARTHOG Dual Throttles

Ez az önmagában álló gázkar, lehetővé teszi, hogy a joystick tulajdonosok élvezhessék a semmihez nem fogható valósághű HOTAS (Hands On Throttle és Stick) konfigurációt. A HOTAS Warthog Dual Throttles irányító a kettős gázkar és a sokoldalú vezérlőpult kombinációjának hála, igazán egyedi élményt tesz lehetővé! Ez egy ideális eszköz arra, hogy a legtöbbet hozd ki a repülő szimulátorokból.

 

H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology

 

Ezen Thrustmaster termék legfontosabb része vitathatatlanul a H.E.A.R.T. technológia (HallEffect AccuRate Technology), amely mind a két gázkaron megtalálható 3D (Hall Effektus) mágneses szenzorokból áll, melyek sebészi és hosszan tartó pontosságot és 14 bites felbontást biztosítanak gázkaronként (16,384 értékeket szolgáltatva).

 

Kettős replika gázkar

 

Mind a gombok, mind a kapcsolók élethű, semmihez nem hasonlítható érzetet nyújtanak. A kontroller 17 akciógombbal, egy két-tengelyes, 3D mágneses szenzoros ministickkel és egy többirányú fejjel rendelkezik.

 

„Pull and Push” Gázkar Rendszer Kikapcsolható Utánégetővel

 

Maga a gázkar is alapos tervezés eredményeként született meg kettős gázkar mechanizmussal, mely 2 motor különálló irányítást teszi lehetővé: a rögzítő funkció segítségével a két gázkart együtt is használhatjuk, vagy egymástól függetlenül külön-külön. A gázkarokhoz használt mágneses szenzor technológia (14 bites felbontás gázkaronként 16384 értékekkel) egyedülálló pontosságot nyújt. Az Alaphelyzeti és Utánégető ütközők használata egyszerű és valósághű a „Pull and Push” működésnek köszönhetően. Az Utánégető ütköző kikapcsolható, így a gázkar tökéletesen alkalmazkodik az adott játékban használt repülőgép típusához. A gázkarok összesen 17 akciógombbal, egy "Nézetváltó" fejjel és egy "egér fejjel / irányítókarral" rendelkeznek.

 

Vezérlőpult 5 programozható LEDDEL

 

A termék egy másik mechanikai eleme a vezérlőpult, amely a vezérlés széles tárházát teszi elérhetővé. Része a súrlódás állításához szükséges kerék, melynek segítéségével kézzel, tetszés szerint be lehet állítani a gázkar ellenállását. Rendelkezik még háttérvilágítás funkcióval, mely igazán hasznos éjszakai repülés alkalmával; az 5 programozható LED szintén sötétben vagy szürkületben használható. Az alapon található egy trimmkerék és 15 akciógomb, számtalan nyomógombbal melyek ellenállása megegyezik az igazi repülőn található gombokéval, hasonlóan az ipari fémből készült kapcsolókhoz (2 vagy 3 állású), melyek szintén valósághű használatot nyújtanak.

 

Thrustmaster szakértői repülő termékcsalád

 

Ezek a termékek a repülő szimulátor termékcsalád részeként egymást kiegészítve használhatóak: a teljes termékcsalád a Hotas Warthog Dual Throttle, Hotas Warthog Flight Stick*, TFRP rudder pedals* és MFD* (Többfunkciós Kijelző) pilótafülke vezérlőből áll. Ezek az elemek mind kompatibilisek a T.A.R.G.E.T haladó programozó szoftverrel**.
* Külön kapható.
** Ingyenesen letölthető a http://support.thrustmaster.com weboldalról.

 

T.A.R.G.E.T haladó programozó szoftver** PC -n

 

A HOTAS WARTHOG Dual Throttle leghalálosabb fegyvere a T.A.R.G.E.T (Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor). A T.A.R.G.E.T egy szoftver csomag, mely lehetővé teszi, hogy a játékosok tesztelhessék, beállíthassák és programozhassák a Thrustmaster vezérlőket.
A T.A.R.G.E.T több, mint egy illesztőegység: ez egyben egy hatékony szoftver applikáció is, amely képes olyan eszközök, mint a billentyűzet, joystick, egér stb. virtuális megjelenítésére, azért, hogy az összes szükséges eszköz használatát szimulálni tudja. Ezek az aktivitások a fizikai kontroller tengelyein és gombjain mérhetőek, de a szoftver applikációba a virtuális kontrolleren keresztül kerülnek be.
Ily módon a T.A.R.G.E.T lehetővé teszi, hogy a különböző Thrustmaster USB kontrollerek kommunikáljanak egymással, leegyszerűsített beállításokkal a szimulátoron belül és lehetővé teszi, hogy egyetlen beállítást használjon az összes kontroller, mely hasznos, mert így nem kell kontrollerenként külön beállítást alkalmazni. Végezetül, a T.A.R.G.E.T az összes jól ismert játékhoz rendelkezik egy beépített beállítással (legyen szó régebbi vagy új játékról) és segítségével újabb beállítások programozása is megoldható.
** Ingyenesen letölthető a http://support.thrustmaster.com weboldalról.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles