Hoover HP220PAR 011 kék porzsák nélküli porszívó

Hoover HP220PAR 011 kék porzsák nélküli porszívó

Márka:HOOVER
Cikkszám:330795
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 32 124Ft

  • Nettó: 25 295Ft
H-POWER 200
A H-POWER 200 porzsák nélküli porszívó extra nagy kapacitású portartállyal és kompakt mérettel rendelkezik, amely kiemelkedő tisztítási eredményeket biztosít. A fejlett ciklonos porelválasztási technológia a rendkívül hatékony szívóerővel kombinálva makulátlanul tisztává varázsolja padlóit. Kompakt kialakítása ideális kevés hellyel rendelkező lakásokba, miközben egyszerű manőverezhetőséget és praktikus tárolást biztosít.

EXTRA KAPACITÁSÚ PORTARTÁLY
Az extra kapacitású portartály lehetővé teszi a tisztítási feladatok elvégzését anélkül, hogy az ürítés miatt meg kellene szakítani azt. Tökéletes választás nagyobb otthonokba is.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT
Könnyen manőverezhető kialakítás és praktikus fogantyú az egyszerű és könnyed porszívózásért.

2 AZ 1-BEN TARTOZÉK
A H-POWER 200 praktikus, 2 az 1-ben tartozékkal rendelkezik, amely a ház minden típusú felületének teljes körű ápolását szolgálja. Használja a sarkok és nehezen elérhető helyek tisztításához réstisztítóval, kemény felületekhez, például polcokhoz pedig portalanító kefével. A 2 az 1-ben tartozék a fogantyúhoz és a csőhöz is illeszkedik, így magasabb bútorfelületeket is elérhet vele.

TELJESÍTMÉNYSZABÁLYZÓ
A teljesítményszabályozásnak köszönhetően könnyedén beállíthatja a szívóerőt a különböző tisztítási igényekhez megfelelően, a keménypadlótól a bútorokon át a kárpitozott felületekig.

PARQUET SZÍVÓFEJ
A fa, parketta vagy laminált padló ápolására tervezett kiegészítő szívófejjel van ellátva. A puha sörték és a filc kerekek lehetővé teszik ezen felületek karcolás nélküli tisztítását.

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY,
ENERGIATAKARÉKOSAN
Ezt a porszívót úgy terveztük, hogy kevesebb energiát fogyasszon, miközben a tisztítási teljesítmény nem csökken.

8,5 MÉTERES MŰKÖDÉSI SUGÁR
A 8,5 m-es működési sugár lehetővé teszi nagy területek és lépcsők felporszívózását anélkül, hogy konnektort kellene cserélni. Kevesebb a megszakítás, így sokkal gyorsabban és problémamentesen végezheti el a takarítási feladatokat.

CIKLONOS TECHNOLÓGIA
A fejlett ciklonos technológia szinte tökéletes porleválasztást eredményez és ritkább szűrő karbantartást tesz szükségessé.

EGYSZERŰ PORTARTÁLY-ÜRÍTÉS
Az egy érintéssel könnyen üríthető portartály megkönnyíti az életét. Könnyedén eltávolítható a fedele anélkül, hogy porral érintkeznénk.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles