Hoover HF522YSP 011 Hydro Plus vezeték nélküli kézi porszívó és felmosó

Hoover HF522YSP 011 Hydro Plus vezeték nélküli kézi porszívó és felmosó

Márka:HOOVER
Cikkszám:310422
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 137 823Ft

  • Nettó: 108 522Ft
H-FREE 500 HYDRO PLUS
A H-FREE 500 HYDRO PLUS segítségével egyszerre porszívózhat és felmoshat a H-Lab 2in1 Hydro szívófej segítségével. Ez a Hoover legkompaktabb vezeték nélküli kézi porszívója, amelyet kiemelkedő eredmények elérésére terveztek, miközben garantálja az időtakarékos tisztítási teljesítményt. A készülék tárolási módban csupán 69 cm magas.

360° HYDRO ROLLER
A H-Lab 2in1 Hydro szívófej a 360° HYDRO ROLLER-el van felszerelve. Polimer szálakkal büszkélkedhet, amely ideális a kemény padlók felmosásához. Csak töltse fel a víztartályt vízzel és mosószerrel.

ÉRINTŐSZABÁLYOZÁS
Kényelmes érintőgombbal állíthatja be a szívóerőt, mindezt egyetlen érintéssel a tisztítási igényeknek megfelelően.

DUPLA TISZTÍTÁS HATÉKONY IDŐMEGTAKARÍTÁSHOZ: PORSZÍVÓ ÉS FELMOSÓ
A H-FREE 500 HYDRO PLUS kettős hatású tisztítással egyszerre porszívózik és mos fel. H-Lab 2in1 Hydro szívófej kiváló a por és szennyeződések eltávolítására a keménypadlókon.

PARK&GO
Fel kell vennie a telefont porszívózás közben? Nem probléma! Szükség esetén függőleges helyzetbe állítható, hogy kényelmesen kezelhesse a gyors feladatokat. *Amikor a porszívót használják és felügyelik, ideiglenesen függőleges helyzetben 'parkolhat' a kemény padlón. Ha azonban a felügyelet nélkül hagyják, a porszívót minden esetben ki kell kapcsolni.

EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG
A két praktikus színes LED lámpája jelzi az akkumulátor töltöttségének pontos állapotát és a karbantartási állapotot. A bal oldalon bármikor láthatja az akkumulátor állapotát a porszívózás és a töltés során. A jobb oldalon látható, mikor szükséges az előszűrő karbantartása.

HYBRID CARE
A H-Lab 2in1 Hydro szívófej egyedülálló Hybrid Care forgókefével van felszerelve, amely egyesíti a lágyabb sörtéket a gyengéd keménypadló tisztításhoz és az erősebb sörtéket a szőnyegek tisztításához, hogy hatékonyan eltávolítsa a port és piszkot minden típusú padlófelületről.

SZÍVÓFEJ LED VILÁGÍTÁS
A pornak és a szennyeződésnek nincs esélye a H-FREE 500 HYDRO PLUS ellen. A szívófejen található LED lámpák biztosítják a maximális láthatóságot, lehetővé téve a megbújó por észlelését, például az ágy vagy a kanapék alatt.

GYORS TÖLTÉS
Töltse fel teljesen mindössze 2,5 óra alatt. A töltéshez egyszerűen csatlakoztassa a töltőt az akkumulátorhoz. Alternatív megoldásként eltávolíthatja az akkumulátort, és bármilyen konnektorhoz csatlakoztathatja a kényelmes töltés érdekében. Az akkumulátor LED-kijelzővel is rendelkezik, amely mutatja, hogy mikor van ideje feltölteni azt, vagy mikor áll készen a használatra.

KOMPAKT TÁROLÁS
A mindössze 69 cm magas H-FREE 500 HYDRO PLUS a Hoover termékcsalád legkompaktabb porszívója, amely kényelmes és egyszerű tárolást tesz lehetővé.

HATÉKONY TELJESÍTMÉNY A DIREKT IMPULZUSMOTORRAL
A direkt impulzusú motort úgy fejlesztettük ki, hogy egyenletes teljesítményt nyújtson, és amely 100 000 fordulat / perc sebességgel forog miközben 75 AW szívóteljesítményt biztosít, garantálva a hatékony por és törmelék felszívódását minden padlófelületen.

H-LAB FLEX&DEEP KISZÁLLATSZŐR ELTÁVOLÍTÓ SZÍVÓFEJ
A H-Lab Flex & Deep tökéletesen eltávolítja a kisállatszőrt külöböző felületekről.

KIEGÉSZÍTŐK
A H-FREE 500 HYDRO PLUS a 2in1 portalanító és kárpittisztító kefével és réstisztítóval van ellátva. A 2in1 tartozék tökéletesen alkalmas kemény felületek és szövetek tisztítására, míg a réstisztító ideális a legnagyobb kihívást jelentő szűk helyek eléréséhez is.

ÉLVEZZE A VEZETÉK NÉLKÜLI TAKARÍTÁST
A H-FREE 500 lítium akkumulátor akár 45 perc üzemidőt biztosít automatikus üzemmódban nem motorizált eszközökkel, és 35 percet normál módban, motorizált szívófejjel.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles