Deerma ZQ610 fehér-piros 5 az 1-ben többfunkciós kézi gőztisztító

Deerma ZQ610 fehér-piros 5 az 1-ben többfunkciós kézi gőztisztító

Márka:DEERMA
Cikkszám:344353
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 39 214Ft

  • Nettó: 30 877Ft
Termékinformációk:

Deerma ZQ610 - Egy készülék - sok lehetőség:
A Deerma ZQ610 egy többfunkciós gőztisztító, amely megkönnyíti az életét. Segítségével megtisztítja otthonát, és tiszta, vírus- és baktériummentes környezetet biztosít.

Szövetségesed a tiszta házért folytatott harcban:
Ha nap mint nap szennyeződésekkel, szennyeződésekkel, zsíros foltokkal vagy közönséges eszközökkel nem távolítható szennyeződésekkel küzd, a Deerma ZQ610 gőztisztító tökéletes megoldást jelent problémáira. Az 5 cserélhető gőzkioldó kefével felszerelve segít megbirkózni a hasonló akadályokkal, és egyszerűvé és élvezetessé teszi a tisztítást.

Hatékony küzdelem a baktériumok és vírusok ellen:
Napjainkban szinte minden oldalról fenyegetnek bennünket a különféle vírusok és baktériumok. A Deerma ZQ610 segít legyőzni őket! A gőztisztító hatékonyan fertőtleníti a különböző felületeket és megszabadul a szennyeződésektől. A 105°C-ot elérő magas gőzhőmérséklet elpusztítja a baktériumokat és vírusokat, így sterilizáló és tisztasági hatást érhet el. A Deerma ZQ610 értékes segítség lesz az Ön és családja egészségéért folytatott küzdelemben – éljen ezzel a lehetőséggel és élvezze a biztonságot!

Praktikus hosszabbító:
Mind az 5 cserélhető kefe kombinálható egy speciális többfunkciós hosszabbító résszel. Használatával könnyedén megtisztíthatja a nehezen elérhető helyeket, mint például a magas ablakok, függönyök, szellőzőrácsok és még sok más.

Funkcionális gőzfelmosó:
Szőnyeg, csempe, fa, természetes kő - a Deerma ZQ610 gőzfelmosó hegyével könnyedén tisztíthatja és fertőtlenítheti a különféle anyagokból készült felületeket. Nem kell attól tartania, hogy a gyerekek a padlón játszanak – ha egy teljesen fizikai tisztítási technológiát választ, amely mentes a vegyi szennyeződésektől, garantálja a biztonságukat.

Élvezze a gyönyörű és tiszta konyhát:
A zsírfoltok, a kiömlött italok, a kiömlött morzsák mindennapjai minden konyhában. A ZQ610 gőztisztító segít megbirkózni ezekkel a foltokkal. A magas gőzhőmérséklet és az optimálisan kialakított sapka lehetővé teszi a gáztűzhelyek vagy munkalapok hatékony tisztítását, gyönyörű megjelenést kölcsönözve konyhájának. Egy ilyen rendezett szobában élvezni fogja a főzést!

Kis fogkefe speciális feladatokhoz:
A kefe alakú hegy kis, nehezen elérhető helyek tisztításához hasznos lesz. Segítségével alaposan megtisztíthatja a csempék közötti hézagokat vagy a mosdókagyló keverőcsapját. Ha a legapróbb részletekig is törődik a tisztasággal, ideális megoldás lesz az Ön számára

Fantasztikus kilátás az ablakon kívül:
A Deerma ZQ610 lehetővé teszi az üveg alapos tisztítását is. A megfelelő hegy segítségével felfrissíti ablakai megjelenését és tökéletes rendet teremt. A Deerma ZQ610-el többet fog látni – a kilátás az ablakon kívül még soha nem volt ilyen nagyszerű! A hegy más sima felületek tisztítására is jól használható.

Tökéletesen tiszta bútorok és ruhák:
A Deerma ZQ610 emellett ruhák, plüssjátékok, függönyök és bútorok, például kanapék és fotelek tisztítását és sterilizálását is lehetővé teszi. Az anyagok tisztítására tervezett kivehető kefe gőzt permetez, amely mélyen behatol az egyes szálakba, megtisztítja és semlegesíti a baktériumokat. Használja rendszeresen ezt a lehetőséget egészsége megőrzése érdekében.

Lenyűgöző többfeladatos munkavégzés:
A cserélhető hegyek és a készülék könnyűsége lehetővé teszi, hogy különböző helyeken sokféleképpen használhassa. A tisztítót szabadon hordozhatja, magasabb helyekre emelheti, és a megfelelő kefével bármit megtisztíthat, amit csak akar.

Technológia a hatékonyság biztosítására:
A legújabb technológiának köszönhetően a tisztító 105°C-os gőzsugarat mindössze 20 másodperc alatt képes kiengedni. Az ilyen magas hatásfokot egy kétrétegű gyűrűs fűtőcső és egy alumínium kazán biztosítja. Mindezek a Deerma ZQ610 igazi örömet okoznak Önnek gyors és hatékony működésében.

Teljesen természetes működés:
A Deerma ZQ610 működése sima, tiszta vízen alapul, amelyet forró gőzzé alakítanak át. Nincs szükség olyan vegyi készítményekre, amelyek hosszú távon károsak lehetnek a tisztítandó felületre és az egészségre is. Csak tiszta vízre van szüksége, amely gyors eredményeket biztosít, és biztonságos az Ön és a környezet számára.

Biztonsági garancia:
Gondoskodunk az Ön biztonságáról. A Deerma ZQ610 gőztisztító erős alumínium kazánnal és kétrétegű szigetelő kábelekkel van felszerelve, hogy megvédje magát az esetleges veszélyektől. A berendezés szivárgás ellen is védett. Potenciálisan veszélyes helyzetben automatikusan kikapcsol. Így nem kell aggódnia semmitől – teljes biztonságban használhatja a tisztítószert.

Kényelmes használat - A Deerma ZQ610 megkönnyíti az életét!
Könnyedén szétszerelheti a tisztítót és kicserélheti a keféket – mindössze egyetlen gombot kell megnyomnia. A fogantyú hosszát akár háromszorosára is növelheti, hogy optimálisan igazodjon az igényeihez. A felmosósapka cseréjéhez még le sem kell hajolnia – a gépet egyszerűen a lábával kezelheti. A víztartály feltöltése ugyanolyan egyszerű. Űrtartalma 230 ml, így elegendő otthonod különböző felületeinek alapos lemosására. A Deerma ZQ610 nemcsak otthona tisztaságáról, hanem kényelméről is gondoskodik!

A csomagban:
- Többfunkciós gőzölő
- Felmosó fej
- Felmosófej hosszabbító kar
- Hosszabbító tömlő
- Üvegkaparó
- Kefe csatlakozó
- Ruhafej
- Kefefej
- Csiszolt súrolófej
- Mop
- Tároló táska

- Névleges teljesítmény 1600W
- Névleges feszültség 220-240V~50-60Hz
- Méretek 389 x 85 x 180 mm
- Víztartály űrtartalma 230 ml
- 150°C feletti üzemi hőmérséklet
- Fűtési hőmérséklet 20s
- Anyaga ABS
- A tápkábel hossza 4 m

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles