Deerma DX1000W sötétkék álló porszívó

Deerma DX1000W sötétkék álló porszívó

Márka:DEERMA
Cikkszám:344329
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 26 844Ft

  • Nettó: 21 137Ft
Termékinformációk:

Deerma DX1000W porszívó:
Tudja meg, hogy a takarítás szórakoztató lehet. A kényelmesen használható Deerma DX1000W álló porszívó akár 16 000 Pa szívóerőt ad le a szennyeződések rövid időn belüli feldarabolásához. A mellékelt 3 cserélhető kefével minden sarkot alaposan megtisztíthatsz, a 3 fokozatú szűrés pedig hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. A készülék elegáns, művészi kialakításával is lenyűgöz.

Megbízható a szennyeződések elleni küzdelemben:
A porszívó nagy teljesítményű motorral van felszerelve, amely akár 38 000 percenkénti fordulatszámmal is működik. Egyszerűen kapcsolja be a DX1000W-t, és azonnal elkezdi hatékonyan eltávolítani a szennyeződéseket. Egyenes légcsatornája is felelős a készülék kivételes hatékonyságáért. Mindez arra készteti a porszívót, hogy pillanatok alatt megbirkózzanak a porral, morzsákkal és egyéb törmelékkel, anélkül, hogy a padló réseit kihagyná.

Hatékony porszívózás:
A készüléket úgy tervezték, hogy megfeleljen a legigényesebb felhasználók elvárásainak is. Rendszeres, mindennapi takarítás? Vagy egy általános nagytakarítás otthonában tavasszal vagy az ünnepek előtt? A Deerma DX1000W segítségével könnyedén megszabadulhat otthona minden sarkából a legmakacsabb szennyeződésektől is.

A tökéletes padlókefe:
A 240 mm széles padlókefe a padló nagy területét lefedi, így sokkal könnyebbé válik a porszívózás. 120°-kal az óramutató járásával megegyezően és azzal ellentétes irányban, valamint 90°-kal előre és hátra forog. Így kényelmesen takaríthat a bútorok alatt vagy a székek, asztalok lábai között. Semmi sem marad elrejtve előled – hamarosan otthonod összes padlója szikrázóan tiszta lehet.

További kefék mellékelve:
A készlet tartalmaz még egy lapos réskefét és egy kis kefét az igényesebb felületek tisztításához. Az elsővel könnyedén kiporszívózhatja a székek, kanapék és heverők mélyedéseit. A második alapos tisztításhoz használható. Lehetővé teszi az érzékeny vagy egyenetlen felületek, például laptop billentyűzetek tisztítását.

Hatékony szennyeződés szűrés:
Végleg megszabadulni a szennyeződésektől. A belső ciklonos rendszer hatékonyan felfogja a nagyobb törmeléket. A 3 fokozatú szűrőrendszer HEPA szűrővel a legfinomabb porszemcséket is blokkolja. Sőt, mind a 3 alkatrésze könnyen szétszedhető, folyó víz alatt mosható, majd szárítható és újra felhasználható. Így megelőzheti az eltömődését és meghosszabbítja az élettartamát.

A nagy portartály egyszerű ürítése:
Nem kell többé bepiszkolni a kezét a portartály kiürítéséhez. A DX1000W-nél nem kell mást tenni, mint kicsavarni, és a felgyülemlett szennyeződést egyszerűen a szemetesbe dobni. Ezután megtisztíthatja és száríthatja a tartályt, hogy még tovább tartsa jó állapotban, és biztosítsa a higiénikus használatot. A tartály űrtartalma 0,6l, így nem kell túl gyakran üríteni.

Porszívózás erőfeszítés nélkül:
A 130°-ban ívelt porszívó nyél páratlan kényelmet biztosít. Leveszi a feszültséget a kezéről, és lehetővé teszi a gondos tisztítást különösebb erőfeszítés nélkül. Sőt, úgy tervezték, hogy szilárd és kényelmes fogást biztosítson, függetlenül attól, hogy milyen szögben fogja. Mozgassa szabadon a porszívót, vegye fel vagy vigye a szobák között - egyáltalán nem kell fárasztónak lennie!

Sokféleképpen fogja használni:
Mitől tökéletes a DX1000W porszívó a különböző alkalmazásokhoz? Multifunkcionalitása és sokoldalúsága! Könnyedén felporszívózhatja a polcokra vagy a mennyezetre. Kisebb kézi porszívóként is használható. A cserélhető kefék lehetővé teszik, hogy a legelérhetetlenebb sarkokat is elérd. A hosszú, 5 m hosszú kábel azt a szabadságot adja, amelyről álmodozik a porszívózás során.

Lenyűgöző dizájn:
A Deerma DX1000W porszívó nemcsak funkcionális, hanem stílusos kiegészítője is lehet otthonának. Elegáns, klasszikus dizájnjával vonzza a tekintetet. A rózsaszín arany részlet tökéletesen kiegészíti a test gyönyörű zafír színét. Győződjön meg saját szemével, hogy a háztartási gépeknek nem kell unalmasnak lenniük!

- Névleges feszültség 220-240V~
- Névleges frekvencia 50-60Hz
- Névleges teljesítmény 600W
- Szívóteljesítmény Akár 16 000 Pa
- A motor fordulatszáma akár 38 000 ford./perc
- Portartály űrtartalma 0,6l
- Zajszint ?82dB(A)
- Méretek 240x208x1155mm
- Kábel hossza 5 m

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles