Tesla TSL-AC-VIRGO XL okos párátlanító

Tesla TSL-AC-VIRGO XL okos párátlanító

Márka:TESLA
Cikkszám:354038
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 97 007Ft

  • Nettó: 76 384Ft

Tesla Smart Smart Dehumidifer XL páramentesítő

A praktikus Tesla Smart Dehumidifer XL páramentesítő kivonja a levegőből a szükségtelen nedvességet, ami a penész okozója. Ezen mobil, Tesla Smart márkájú készüléket 30 m2 -es helyiségbe javasoljuk. Hibátlan teljesítményét 12 l/nap kapacitása is bizonyítja. 3,2 l térfogatú víztartályának hála, alkalmankénti használat esetén, sem kíván gyakori figyelmet. 45 dB zajszinttel annyira halk, hogy akár egész nap bekapcsolva lehet hagyni.

 

A minőségi Tesla Smart Dehumidifer XL párátlanító fő jellemzői

Páramentesítő kapacitása egészen 12 l/nap

Maximális szobaméret: 30 m2

Víztartály űrtartalma: 3,2 l

A dizájnos Tesla Smart által készített párátlanító további hasznos funkciói: teljesítményszabályozás, időzítő, kijelző, automatikus kikapcsolás és automatikus párátlanítás

 

A korszerű Tesla Smart Dehumidifer XL páramentesítő további lényeges funkciói

A hibátlan minőségű Tesla Smart Dehumidifer XL időzítővel ellátott, mely segítségével saját elképzelésed alapján határozhatod meg a berendezés bekapcsolásának időpontját. A teljesítmény állítható, ezzel is koordinálva a készülék energiafogyasztását, illetve zajszintjét. Ez a típusú párátlanító azonnal leáll, amikor a víztartály megtelt. Természetesen áttekinthető és jól olvasható integrált kijelzővel is kiegészítették.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles