Deerma JR08 kék-ezüst akkumulátoros hús- és ételdaráló

Deerma JR08 kék-ezüst akkumulátoros hús- és ételdaráló

Márka:DEERMA
Cikkszám:344325
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 31 618Ft

  • Nettó: 24 896Ft
Termékinformációk:

Deerma JR08 akkumulátoros hús- és ételdaráló:
A főzés még soha nem volt ilyen egyszerű! A Deerma JR08 multifunkcionális ételdarálóval könnyedén elkészítheti ízletes ételeket. Az erős motor és a 3 féle élelmiszer-feldolgozó pálca lehetővé teszi a hozzávalók gyors és egyszerű feldolgozását – most könnyedén felapríthatja a húst, felütheti a tojást vagy megpucolhatja a fokhagymát! 3 tál és egy csúszásmentes szőnyeg is jár hozzá. A készülék biztonságos az egészségére és kényelmes a használata. A hosszú élettartamú akkumulátor akár egy hónapos működést tesz lehetővé egyetlen töltéssel.

Használja ki a vezeték nélküli kialakítás előnyeit:
Szabaduljon meg a túl rövid, kusza kábelektől, és nyerjen szinte korlátlan szabadságot a főzés során. A Deerma daráló akkus, így nem csak a konyhában, hanem például a nappaliban vagy akár a kertben is kényelmesen használhatod. Többé nem kell minden alkalommal keresgélnie a rendelkezésre álló aljzatokat – most könnyedén elkészíthet egy finom vacsorát vagy desszertet, ahol csak akar!

Hosszú üzemidő:
A JR08 ételaprítót hosszú élettartamú újratölthető akkumulátorral látták el, így teljesen feltöltve akár egy hónapig is jól szolgálja Önt. Feltételezve, hogy körülbelül 10 másodpercet vesz igénybe a hús vagy más összetevők rácsozása, egyetlen töltéssel több mint 100 alkalommal használhatja! A daráló töltéséhez egyszerűen csatlakoztassa az áramforráshoz az USB-C kábel segítségével. Körülbelül 4 óra elteltével újra teljesen működőképes lesz!

3 tálat tartalmaz:
Ez a készlet 3 tálat tartalmaz, amelyek segítenek egészséges, ízletes ételek elkészítésében. Az egyik a hús feldolgozására szolgál, a másik a zöldségek, a harmadik pedig az egyéb összetevők, például tojás vagy tejszín. Ha így készíti el az ételt, akkor egészséges marad, és elkerüli a kellemetlen szagokat. Sőt, a tálak mérete változó, így a legkisebb edényt a közepesbe, a közepeset a legnagyobbba helyezheti, így könnyebben tárolható és helyet takaríthat meg a konyhában.

Hozzád alkalmazkodik:
Nincs többé szükség a kések magasságának manuális beállítására. A Deerma márkájú daráló intelligens megoldásokat használ, hogy megkönnyítse munkáját. A motorja akár 39,99 mm-re is meghosszabbítható. Mit jelent ez a gyakorlatban? Attól függően, hogy melyik tálat telepíti, a pengék magassága automatikusan beáll, hogy a lehető legjobb eredményt nyújtsa.

3 élelmiszer-feldolgozó rúd:
Az összes hozzávaló kézi elkészítése a múlté – a Deerma márkájú daráló megteszi ezt Ön helyett! A készletben 3 db élelmiszer-feldolgozó pálcát találsz. Az egyik a fokhagyma gyors hámozására szolgál. A második 4 db S-alakú rozsdamentes acél pengével van felszerelve, amelyek finomra vágják a húst. A harmadikkal gyorsan felverjük a tojást vagy a tejszínt.

Csúszásmentes szőnyeg:
A főzés és a sütés még könnyebbé tétele érdekében a készlethez tartozik egy speciális gumiból és szilikonból készült csúszásgátló szőnyeg is. Hatékonyan megakadályozza, hogy a daráló elcsússzon a munkalap vagy az asztal felületén, így biztosítva a szükséges stabilitást. Csökkenti a készülék által keltett zajt is. A Deerma bebizonyítja, hogy a finom ételek elkészítése még egyszerűbb és élvezetesebb lehet!

2 sebesség közül választhat:
Állítsa be a készülék működését igényeinek megfelelően. A daráló 2 sebesség közül választhat. A lassú például a fokhagyma pucolására, aprítására ideális. A gyors tökéletes húsfeldolgozáshoz, sárgarépa darabolásához vagy tojásfehérje habveréséhez. Egyáltalán nem okoz gondot a készülék működtetése. Egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot az indításhoz, majd engedje el a leállításhoz. Így figyelemmel kísérheti a kiválasztott alapanyagok feldolgozását!

Használat biztonsága:
Kényelmesen főzheti kedvenc ételeit, és ne aggódjon a biztonság miatt. A JR08 darálót úgy tervezték, hogy hatékonyan kiküszöböljön minden lehetséges veszélyt. Többek között túlterhelés és túlmelegedés ellen védett a készülék. Nem kell attól tartania, hogy a kedvezőtlen körülmények miatt megsérül! Ez a többfunkciós ételdaráló hosszú ideig tökéletes szolgálatot tesz Önnek.

Lenyűgöző dizájn:
A Deerma JR08 ételdaráló nemcsak funkcionalitásával nyűgöz le, hanem konyhája igazi díszévé is válhat! A készülék stílusos dizájnjával hívja fel magára a figyelmet - a kék háttérből kiemelkedo rózsaszín arany részletek elegáns karaktert kölcsönöznek neki, és vonzzák a tekintetet. Ezenkívül az átlátszó fedél lehetővé teszi, hogy bármikor ellenőrizhesse, mi történik a feldolgozott összetevőkkel, és készen állnak-e a további felhasználásra.

A dobozban
- Élelmiszer daráló
- Tál x3 (kicsi, közepes, nagy)
- Csúszásmentes szőnyeg
- Húsdaráló
- Fokhagyma hámozó
-A pengék burkolata

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles