Edifier HECATE G30 TE fekete gamer headset

Edifier HECATE G30 TE fekete gamer headset

Márka:EDIFIER
Cikkszám:344168
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 17 960Ft

  • Nettó: 14 142Ft

Edifier HECATE G30 TE gamer fejhallgató

Merüljön el a játékban és mutassa meg az ellenfeleinek, hogy ki a főnök! Az Edifier G30 TE gamer fejhallgató RGB háttérvilágítással lett felszerelve, az 50 mm-es hangszórója pedig tökéletes, Virtual 7.1 surround hangzást biztosít, így a saját szobájából úgy érezheti, mintha az akció középpontjában lenne! A fejhallgató nagyon kényelmes és könnyedén irányítható a beépített vezérlő segítségével, az omnidirekcionális mikrofonnal pedig könnyedén beszélhet a többi játékossal. 

 

 

Fantasztikus hangminőség

Az erőteljes, 50 mm-es NdFeB hangszórónak köszönhetően a fejhallgató felejthetetlen játékélményt biztosít! A Virtual 7.1 360°-os surround hangzással jobban beleélheti magát a játékba és sokkal hamarabb észreveszi majd a közeledő ellenségeket! Döntsön új rekordokat a játékban!

 

 

Hatékony kommunikáció

Szeretne kényelmesen beszélgetni a többi játékossal vagy éppen YouTube videókat felvenni, esetleg streamelni? A G30 TE fejhallgató segíteni fog ebben! Egy 4 mm-es, omnidirekcionális mikrofonnal lett felszerelve, ami pontosan továbbítja a hangját és biztos lehet benne, hogy mindenki tisztán hallja majd Önt. Emellett a rugalmas kialakításának köszönhetően könnyedén a saját igényeire szabhatja a fejhallgatót.

 

 

Gamereknek készült

A fejhallgató az órákon át tartó játék után is kényelmes marad! Merev dupla pánttal lett felszerelve és egy puha fülpárnát kapott, ami tökéletesen passzol a fülre, anélkül, hogy megnyomná azokat. Felejtse el a fájdalmat és a kényelmetlen érzést! Az RGB háttérvilágítás fokozaton változtatja a színét, ami biztos, hogy másoknak is tetszeni fog!

 

 

Tulajdonságok

Márka

Edifier

Modell

HECATE G30 TE

Hangszóró

50mm

Frekvencia

20Hz-20kHz

Impedancia

16Ω

Érzékenység

101dB

Mikrofon iránya

Omnidirekcionális (mindenirányú)

Mikrofon érzékenysége

-38±3dB

Felület

USB

Kábel hosszúsága

2.2 m

Szín

Fekete

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles