Cooler Master Midi MasterBox TD500 MESH (Táp nélküli) ablakos fekete ATX ház + ARGB kontroller

Cooler Master Midi MasterBox TD500 MESH (Táp nélküli) ablakos fekete ATX ház + ARGB kontroller

Márka:COOLER MASTER
Cikkszám:352157
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 45 598Ft

  • Nettó: 35 904Ft

Cooler Master MasterBox TD500 MESH

A MasterBox TD500 Mesh művészeti formában testesíti meg az „airflow performance” -ot. Három előre telepített ARGB ventilátor árasztja el a rendszert légárammal és világítással, megmutatva az ARGB egyedülálló hatását a kristályos edzett üveg segítségével. A formatervezés minden egyes elemét pontosan tervezték meg, hogy maximalizálja a teljesítményt és a minőséget az esztétika mellett, túllépve a megvilágítás és a hűtés jelenlegi határain.

 

Polygonal Mesh

A Cooler Master Fine Mesh technológiával készült Polygonal Mesh háromdimenziós kontúrral rendelkezik, és ezzel egyidejűleg akadálymentes légáramot és porszűrést biztosít.

 

Kristályos edzett üveg

A kristályos kialakítás átfedi az edzett üveg oldalsó panelét, melyet precízen megterveztek az esztétika érdeképen. Ezáltal kiemelve a gépbelső és a rendszer világításának összhatását.

 

Mellékelt ARGB világítás vezérlő

A mellékelt vezérlő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hardverkonfigurációtól függetlenül állítsák a rendszervilágítást, és szükség esetén további 4 ventilátorfejet biztosít a felhasználó számára.

 

Három CF120 ARGB

Az előre telepített CF120 ARGB ventilátorok elegendő légáramlást biztosítanak, alacsony hőmérsékletet, nagy teljesítményt és szemet gyönyörködtető esztétikai látványt nyújt még a legintenzívebb játékmenetek során is.

 

Sokoldalú hűtési lehetőség

Az akár hét 120 mm-es ventilátor támogatása, valamint a 360 mm-es elülső és felső radiátor támogatás garantálja, hogy a teljesítmény ne csökkenjen.

 

Kettős 360mm-es radiátor támogatás

A nagyfokú hűtés érdekében két 360 mm-es radiátor található a tetején és az előlapon, hogy a legszélsőségesebb rendszerek se melegedjenek túl.

 

Megfelelő hely a bővítésekhez

Az akár 410 mm-es grafikai kártya, a 165 mm-es CPU-hűtő és az akár 180 mm-es tápegység támogatás megadja a kellő teret a bővítéseknek, hogy a játéknak ne szabjon gátat a helyhiány.

 

Tulajdonságok:

  • Bővítőhelyek: 3.5” / 2.5” Combo x 2; 2.5” SSD x 4 (2 + 2 Combo)
  • Beépített ventilátor: 3 x 120mm ARGB (elöl)
  • Előlapi 3.5 jack csatlakozó fejhallgatóhoz és mikrofonhoz
  • 2 x USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) csatlakozó

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles