Cooler Master Midi Silencio S600 (Táp nélküli) ablakos fekete ATX ház

Cooler Master Midi Silencio S600 (Táp nélküli) ablakos fekete ATX ház

Márka:COOLER MASTER
Cikkszám:352155
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 48 719Ft

  • Nettó: 38 362Ft

Silence külső

A Silenco minimalista dizájnja elrejti összetettségét. Formailag és funkcionalitásilag finomhangolt elemek minimális zajt adnak, miközben hatékonyan fenntartja a megfelelő rendszerhőmérsékletet.

 

Silencio technológia

A külső panelek mögött aprólékosan elhelyezett, zajcsillapító anyag található. A Silencio fejlesztését a Sorama's Cam64 hajtotta végre - ez lehetővé tette a teljes hang-spektrum vizuális elemzését forrás, rezonancia- és frekvencia alapján.

Az egyes frekvenciatartományon belüli csúcsok azonosításával lehetővé vált a Silencio finomhangolása a rezonancia szórására, csökkentve a rendszerkomponensek által keltett zajok kiemelkedőségét. A tervezés minden egyes komponense optimalizálta a Silencio-t a hőhatékonyságra és a csendre, a felhasznált anyagtól az elhelyezésig.

 

Zajcsillapító anyag

A Silencio hangcsillapító anyagok kombinációját használja, a vastag lágy habtól a nagy tömegű vinylig, hogy pontosan ellensúlyozza a kiemelkedő frekvenciákat.

 

Edzett üveg vagy hangcsillapítással ellátott acél

Edzett üveggel vagy hangszigeteléssel ellátott acél oldalsó panelekkel is beszerezhető, mellyel ideális bemutatóra.

 

Felső szellőzés

A még nagyobb szellőzés iránti igény érdekében a felső panel hangtompító burkolata levehető a még nagyobb szellőzés érdekében. A felső panel szellőzéséhez opcionálisan tartozik hozzá a porszűrő, amely lehetővé teszi a felső panel és az előlap együttes működését a rendszer hűtése érdekében.

 

Elülső szellőzés

Az előlapon egy hajlított szellőzőnyílás található, mely a levegőt az előlapon keresztül vezeti be. A görbe lefelé mutat, így alulról szívja be a levegőt, és kiegyenesedik, hogy a levegőt az acél bejárati ajtó mindkét oldaláról bevezesse.

 

Megfordítható acél ajtó

Az acél bejárati ajtó megfordítható rögzítési rendszerrel rendelkezik, amely mindkét irányban nyitható. A rezgések elkerülése érdekében egy puhább, vastagabb anyag fedi be, az acélszerkezetet a mágnesek és a gumiütközők csuklórendszerével összekapcsolja.

 

Silencio ventilátorok

Két zajcsökkentő Silencio FP 120mm PWM ventilátor előre be van szerelve gumi betéttel, speciálisan megtervezett lapátokkal, amelyek csendes működést és magas légnyomást tesznek lehetővé.

 

Hűtési támogatás

Fent:

  • 120 / 140 mm x 2 ventilátor
  • 120 / 240 mm radiátor (távolítsd el az ODD rácsot, 35 mm max alaplap magasság)

Elöl:

  • 120 / 140 mm x 2 ventilátor
  • 120 / 140 / 240 / 280 radiátor

Hátul:

  • 120 x 1 ventilátor
  • 120 x 1 radiátor

 

Alaplap támogatás

Mini-ITX, Micro-ATX, ATX

 

Tároló támogatás

  • 5,25” ODD x 1 (ODD verzió)
  • 3,5” HDD x 4
  • 2,5” SSD x 5

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles