Karcher 1.317-150.0 K 7 Power magasnyomású mosó

Karcher 1.317-150.0 K 7 Power magasnyomású mosó

Márka:KARCHER
Cikkszám:351950
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 256 526Ft

  • Nettó: 201 989Ft
Termék információk:

A vízhűtéses motorral ellátott K 7 Power magasnyomású mosó ideális készülék gyakori használathoz és jelentős mennyiségű szennyeződés kezelésére utakon, kerékpárokon vagy nagy autókon.

A K 7 Power vízhűtéses motorral van felszerelve, és gyakori tisztításra, valamint a járdákon, medencéken, kerékpárokon vagy nagyméretű autókon stb. gyakran előforduló jelentős szennyeződések kezelésére tervezték. A felszereléshez tartozik egy pisztoly praktikus gyorscsatlakozó adapterrel, egy jelentős 10 m hosszú magasnyomású tömlő, egy megbízható vízszűrő, amely védi a szivattyút, egy Vario Power szórószár (VPS) és egy szennymaró. A VPS nyomásbeállítása a kéz egyetlen elfordításával állítható, és a szennymaró még a legmakacsabb szennyeződéseket is rövid idő alatt eltávolítja. A felszerelés további részei közé tartozik a Plug 'n' Clean mosószer-rendszer, az alumínium teleszkópos fogantyú és a parkolóállás a könnyen hozzáférhető tartozékok számára.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles