Audio-Technica AT-LPW50PB teljesen manuális szíjhajtásos lemezjátszó

Audio-Technica AT-LPW50PB teljesen manuális szíjhajtásos lemezjátszó

Márka:AUDIO-TECHNICA
Cikkszám:252336
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 175 836Ft

  • Nettó: 138 454Ft
Az AT-LPW50PB egy teljesen manuális szíjhajtású lemezjátszó, amely bakelitlemezről történő optimális hifi hanglejátszásra szolgál. 30 mm vastag, magasfényű zongorafekete rezgéscsillapító MDF (közepes sűrűségű rostlemez) talpazattal az alacsony frekvenciájú akusztikai visszacsatolás tompítása érdekében, valamint érzékelővel ellenőrzött motorral, amely biztosítja a tányér 33-1/3 és 45 ford./perces pontos forgási sebességét.

A lejátszó egyenes, matt bevonatú, szénszálas, állítható ellensúllyal felszerelt hangszedőkarral, valamint egy 1"-es univerzális AT-HS4 hangszedőfejjel és fekete AT-VM95E kettős mozgó mágneses phono patronnal rendelkezik. Az Audio-Technica több mint 50 éve vezető szerepet tölt be a phono patronok tervezésében, és ez a szakértelem megmutatkozik a sokoldalú, nagy teljesítményű AT-VM95E patronban, amelyre egy 0,3 x 0,7 milliméteres elliptikus tű van felszerelve, de kompatibilis a VM95 sorozat bármely cseretűjével, így minden árkategória és felhasználás esetén széles választékot kínál.

Az AT-LPW50PB beépített választható phono előerősítővel és leválasztható dupla RCA kimeneti kábellel rendelkezik, így bármilyen, phono bemenettel rendelkező vagy anélküli komponenshez közvetlenül csatlakoztatható.
Teljesen manuális szíjhajtásos működés, két sebesség: 33-1/3, 45 ford./perc
Állítható dinamikus csúszásgátlás
1"-es univerzális AT-HS4 hangszedőfej és AT-VM95E kettős mozgó mágneses phono patron (fekete) 0,3 x 0,7 mm-es elliptikus tűvel
Egyenes, matt bevonatú, szénszálas hangszedőkar hidraulikusan tompított emelésvezérléssel és rögzíthető kartartóval
Magas szigetelésű, állítható magasságú lábak
AC adapter az AC/DC átalakítást kezeli az alvázon kívül, csökkentve a zajt a jelben

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles