Xiaomi Redmi 10 6,58" 5G 4/64GB DualSIM szürke okostelefon

Xiaomi Redmi 10 6,58" 5G 4/64GB DualSIM szürke okostelefon

Márka:XIAOMI
Cikkszám:359702
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 80 391Ft

  • Nettó: 63 300Ft

Xiaomi Redmi 10 5G

 

Jövőbeni csatlakoztathatóság a MediaTek Dimensity 700 segítségével

A Redmi 10 5G-t a MediaTek Dimensity 700 processzor működteti, amely egy okta-core processzorral rendelkezik, ami akár 2,2 GHz-es maximális órajellel és kettős 5G SIM-támogatással garantálja a megfelelő teljesítményt, valamint az előremutató csatlakoztathatóságot. Az UFS 2.2 tárolóval a Redmi 10 5G gyorsabb írási sebességet ad, ami gyorsabb telepítést és betöltést tesz lehetővé kedvenc alkalmazásai számára.

 

Nagy felbontású fényképek az 50 megapixeles főkamerával

A Redmi 10 5G 50 megapixeles, nagy felbontású fő kamerával rendelkezik a kiváló minőségű fényképek és videók készítéséhez, valamint egy 2 megapixeles mélységi kamerával, amely segít a természetes háttér elmosódásának elérésében portrék készítésekor. A készülék éjszakai üzemmóddal is rendelkezik, amely gyenge fényviszonyok mellett is részletesebben megvilágítja a fényképeket, valamint filmkerettel, amely filmszerű hatást hoz létre a fényképeken és videókon.

 

90 Hz-es FHD+ AdaptiveSync kijelző divatos, karcsú külsővel

A Redmi 10 5G 6,58" Dot Drop kijelzője 90 Hz-es kijelzőfrissítési frekvenciával van ellátva, és AdaptiveSync technológiával van felvértezve, ami a megnyitott tartalom alapján optimalizálja a frissítési frekvenciát, csökkentve ezzel az energiafogyasztást és meghosszabbítva az akkumulátor üzemidejét. A kijelzőt a Corning Gorilla Glass üveg védelmezi.

 

Hosszú akkumulátor élettartam, 18W-os gyorstöltéssel

A Redmi 10 5G nagy, 5000mAh kapacitású akkumulátorral felszerelve elegendő energiát biztosít ahhoz, hogy egész nap üzemképes maradjon. Ez 189 óra zenehallgatást vagy 22 óra videónézést jelent, így több időt tölthetsz azzal, amit igazán szeretsz. A 18 W-os gyorstöltéssel és a 22,5 W-os beépített töltővel a Redmi 10 5G segít, hogy rövid időn belül használatra készen álljon.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles