Logitech Group közepes és nagy méretű tárgyalókba videokonferencia csomag

Logitech Group közepes és nagy méretű tárgyalókba videokonferencia csomag

Márka:LOGITECH
Cikkszám:258218
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 521 284Ft

  • Nettó: 410 460Ft

TÖKÉLETES NAGYOBB HELYISÉGEKHEZ

A GROUP, amely egy 14–20 főre méretezett videokonferencia-megoldás jó minőségű HD képet és kristálytiszta hangot biztosít, mellyel bármely tárgyalóból videokonferencia-színhely válhat. Az olyan fejlett szolgáltatásokkal mint az akusztikus visszhangszűrés, zajcsökkentő technológia és intuitív vezérlés, most minden eddiginél könnyebb embereket bevonni a beszélgetésbe.

A PLUG AND PLAY EGYSZERŰSÉGE

Az USB-s plug and play technológiával a Logitech GROUP egy szempillantás alatt telepíthető és használható. Csatlakoztassa a GROUP eszközt USB-csatlakozással egy számítógéphez vagy laptophoz a konferenciateremben, és kész is van. Bármely videokonferencia-szoftverrel használhatja – azokkal is, amelyeket már most is használ. Minőségi hanghívások bonyolításához párosítsa mobileszközétBluetooth® vezeték nélküli technológiával a GROUP kihangosítóhoz.

A KIEGÉSZÍTŐK RUGALMASSÁGOT BIZTOSÍTANAK

A rendszert a helyiség elrendezéséhez és méretéhez igazíthatja. Rögzítse a kamerát asztalon, állványon vagy a falon. Az opcionális bővítőmikrofonok a hangfelvételi távolságot 8,5 méterre (28 láb) növelhetik. Egy opcionális 10 méteres (33 láb) vagy 15 méteres (49 láb) kábellel növelheti a kihangosító vagy a kamera elhelyezési lehetőségeit.

NAGY FELBONTÁSÚ VIDEÓ

Hozza fókuszba a megbeszéléseket a GROUP prémium objektívjeivel, a 10x-es veszteségmentes nagyítással és az 1080p/30 HD-felbontással. A pásztázás/döntés és nagyítás funkciókkal tökéletesen, teljes részletgazdagsággal és olvashatósággal összpontosíthat a bemutatótáblákra. A GROUP 90°-os átlós látótér ideális közepes és nagyobb konferenciatermekhez, a motorizált pásztázás és döntés pedig lehetővé teszi a faltól falig, menyezettől padlóig történő képkivágást.


TERMÉSZETES HANG

A GROUP kétirányú kihangosítójával a fogadott és a közvetített hang egyaránt részletgazdag, tiszta és jól érthető mindenki számára. Az akusztikus visszhangszűrő és zajcsökkentő technológia természetes hangzásúvá teszi a beszélgetést, illetve csökkenti a visszaverődést és a háttérzajt is.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles