TP-Link TL-SF1016 16 LAN 10/100Mbps rack switch

TP-Link TL-SF1016 16 LAN 10/100Mbps rack switch

Márka:TP-LINK
Cikkszám:45146
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 27 508Ft

  • Nettó: 21 660Ft

16 portos 10/100 Mb/s rackbe szerelhető switch
16 db 10/100/1000 Mb/s RJ45-ös port
Az innovatív energiafelhasználással akár 75%-os megtakarítás is elérhető
Támogatott a MAC-cím felismerés az Auto MDI / MDIX
Szabványos 19 inches rackbe szerelhető acél borítás

Hogyan működik?
A 16 portos, 10/100Mbps rackbe szerelhető switch, a TL-SF1016 nagy teljesítményű, alacsony költségű, könnyen használható, akadálymentes és szabványos 100Mbps hálózattá fejlesztése régi hálózatának. Mind a 16 portja támogatja az auto MDI/MDIX-t, nem kell a kábeltípussal kínlódni, egyszerű Plug & Play. Ezen túlmenően, az innovatív energiafelhasználási technológia révén a TL-SF1016 akár 75%-os* árammegtakarítást is elérhet, és a csomagolóanyagok 80%-a újrahasznosítható, így igazán környezetbarát megoldás irodai hálózatának.

TP-LINK Zöld Technológia
Ezt az új generációs, 16 portos, 10/100Mbps switch-et, a TL-SF1016-ot a legfrissebb fejlesztésű energiahatékony technológiák jellemzik, amivel nagyban megnövelheti hálózati kapacitását kevesebb energiafelhasználással. Automatikusan beállítja az áramfelvételt a kapcsolati állapotnak, illetve a kábelhossznak megfelelően annak alapján, ami a szénlábnyom értéke az adott hálózaton. Megfelel az EU RoHS előírásával, amely megtiltja bizonyos veszélyes anyagok használatát. Emellett 80% -a a csomagolóanyagoknak újrahasznosítható.

Nagy teljesítmény
A rack-be szerelhető acél borítás a biztonságos minősítésű belső áramellátással kombinálva a switch-et a legerősebb termékké teszi, ami nagyon költséghatékony egy 16 felhasználónál kevesebb környezetben. Non-blocking switch architektúra jellemzi, így a TL-SF1016 teljes vezetékes sebességgel továbbítja és szűri a csomagokat a maximális throughput érdekében. A IEEE 802.3x folyamfelügyelet Full Duplex módban és a forgalmi szűrés (backpressure) Half Duplex módban enyhíti az adatforgalmi torlódást és megbízható működést biztosít.

Könnyű használni
Az önbeállító jellemzői ennek a switch-nek egyszerűvé és problémamentessé teszik a beüzemelést. Nem kell konfigurálni, Auto-MDI/MDIX kábelészlelés révén nincs szükség fordított bekötésű kábelre. Az Auto-negotiation minden porton érzékeli a kapcsolat sebességét (akár 10, 100 Mbps) és intelligensen beállítja a kompatibilitást és az optimális teljesítményt.

Jellemzők
Innovatív energiafelhasználási technológia akár 75%-os árammegtakarítás is elérhető
Támogatott a IEEE 802.3x folyamfelügyelet Full Duplex módban és a forgalmi szűrés (backpressure) Half Duplex módban
Non-blocking switch architektúra, hogy továbbítsa és szűrje a csomagokat teljes vezetékes sebességgel a maximális throughput érdekében
3,2 Gb/s switching kapacitás
Tárol és továbbít séma
Auto-MDI/MDIX használata szükségtelenné teszi a fordított bekötésű kábel alkalmazását
Támogatott a MAC-cím táblázat auto-learning és auto-aging
Auto-negotiation csatlakozók elősegítik a 10 Mb/s és a 100 Mb/s hardware-ek közötti integrációt
Plug & Play kialakítás révén egyszerűsödik a beüzemelés
Ventilátor nélküli tervezés csendes működést eredményez

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles