Pillars Of Eternity II - Deadfire PC játékszoftver

Pillars Of Eternity II - Deadfire PC játékszoftver

Márka:THQ
Cikkszám:180328
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 4 679Ft

  • Nettó: 3 684Ft

Leírás

Üldözz egy elszabadult istent földön és tengeren át a többszörös díjnyertes szerepjáték, a Pillars of Eternity folytatásában! Vezesd hajódat veszélyes vizekre, és járd be a felfedezetlen Deadfire régió szigetvilágának részeit. Alakítsd kedved szerint a világot és élvezd a végtelen számú lehetőséget, köztük a részletes karakterkészítést, a felfedezés teljes szabadságát, valamint a minden körrel egyre nagyobb súlyú döntéseket.

Jellemzők

MERÜLJ EL EGY PÁRATLAN SZEREPJÁTÉKBAN

A legmodernebb technológiával és funkciókkal ellátott, a klasszikus D&D játékmenet alapjaira épült Deadfire feljavított grafikával, még részletesebb játékmechanikával, valamint egy teljesen új kalanddal várja a játékosokat, ahol minden döntésüknek következménye van.

FEDEZD FEL AZ ÚJ DEADFIRE RÉGIÓT

Járd saját utadat hajóddal és utazd be a régió szigetvilágának gazdag és egzotikus vidékeit, fedezz fel új helyszíneket, ismerkedj meg lakóikkal, valamint teljesíts számos különböző küldetést a kikötőben!

ÉPÍTSD MEG ÉS ALAKÍTSD KEDVEDRE TÁRSAIDAT

Válassz a 7 különböző útitárs közül, majd rendelj hozzájuk több karakterosztályt és további képességeket. Légy szemtanúja, ahogy kibontakozik személyes kapcsolatuk az új útitárs rendszerrel.

HAJÓZZ KERESZTÜL A TENGEREKEN

Hajód sokkal több, mint pusztán tengeri erődöd és járműved a vizeken. Fejleszd hajódat és legénységedet, valamint válassz a javítani kívánt képességek közül, hogy túléld az utadba kerülő veszélyes csatákat.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles