Death`s Door: Ultimate Edition Nintendo Switch játékszoftver

Death`s Door: Ultimate Edition Nintendo Switch játékszoftver

Márka:U_I ENTERTAIMENT
Cikkszám:351518
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 22 336Ft

  • Nettó: 17 587Ft

 

CSOMAG TARTALMA:Death`s Door játékszoftver
Exkluzív művészeti album
A játék hivatalos zenei anyaga CD-n
Különleges csomagolás

 

 

 

Leírás

 

 

 

A holtak lelkét betakarítani és aztán kicsekkolni monotonná válhat, de ez egy becsületes munka egy Crow számára. A munka akkor válik igazán elevenné, amikor a hozzád rendelt lelket ellopják, így fel kell kutatnod a halál által érintetlen, reménytelen tolvajt ott, ahol a lények a nekik szánt időn túl élnek, és átjárja őket a kapzsiság és a hatalomvágy.

 

Jellemzők

 

  • Karoméles harc: Vess be közelharci fegyvereket, nyílvesszőket és mágiát, hogy felülkerekedj szörnyek és félistenek egy gazdag kínálatán. A hibákért büntetés jár, a győzelemért jutalom. Juss előnyhöz karaktered tulajdonságainak testreszabásával és képességeinek elsajátításával, valamint azok fejlesztésével.
  • Egy gyönyörűen komor világ: Merészkedj az Ajtón túlra és fedezz fel egy kifacsart lakókkal és végtelen mennyiségű titokkal teli világot, elhozva a reményt azon furcsa és csodálatos szereplőknek, akikkel utad során találkozol.
  • Egy komor, felfedésre váró rejtély: Lelj rá és győzz le kolosszális méretű zsarnokokat, akik saját történettel és motivációval rendelkeznek. Élj át egy komor, de feketehumorban bővelkedő történetet, fedd fel a lelkek áramlása mögötti igazságot, a Crow-ok szerepét és az Ajtók eredetét.

 

LEGAL LINE

© 2021 Acid Nerve. All Rights Reserved.
© 2022 Devolver Digital Inc. All rights reserved.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles