Delock 66882 24bit/192kHz USB kondenzátor streaming/podcasting mikrofon

Delock 66882 24bit/192kHz USB kondenzátor streaming/podcasting mikrofon

Márka:DELOCK
Cikkszám:341903
Elérhetőség:Rendelhető
  • 31 660Ft

  • Nettó: 24 929Ft
Ez a Delock professzionális USB kondenzor mikrofon használható jó minőségű hangrögzítésére, stream- és podcast készítéséhez, video találkozókhoz, játékokhoz.

Lehetséges felvételek
A mikrofon rendelkezik egy 16 mm-es kondenzátorral és egy vese (kardiod)- és iránykarakterisztikával (minden irányból), így tökéletesen rögzíti a hangot. Magas áram, alacsony sajátzaj és pontos működés jelzi, mely még tökéletesebben, kristálytisztán tudja a hangokat rögzíteni.

Magas felbontású mintavételezési sebesség
Az átlagos USB csatlakozós mikrofonok 16 Bit és 44 KHz-val működnek. A Delock mikrofon lehetőséget ad 24 Bit és 192 kHz mintavételi frekvencia elérésére, így Hifi stúdióban készített felvételhez hasonló minőség érhető el.

Plug & Play
Az USB bedug-lejátsz (Plug & Play) technikájának köszönhetően a mikrofon azonnal használható, nincs szükség meghajtó program telepítésére. A mikrofon minden általános operációs rendszeren működik úgy, mint Windows, Mac, Chrome és Linux.

Biztos ás nem-csúszó állvány
A fémváz gumi lábakkal biztosítja, hogy a mikrofon biztosan álljon az asztalon. A háromlábú állvány összehajtható és igény szerint könnyen szállítható.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles