Delock 66822 USB kondenzátor streaming/podcasting mikrofon

Delock 66822 USB kondenzátor streaming/podcasting mikrofon

Márka:DELOCK
Cikkszám:341862
Elérhetőség:Rendelhető
  • 42 136Ft

  • Nettó: 33 178Ft
Ez a Delock többfunkciós USB kondenzor mikrofon használható jó minőségű zene és hangfelvételre, stream- és podcast készítéséhez, video találkozókhoz, játékokhoz.

Optimális felvételek és iránykarakterisztika kapcsoló
A mikrofonnak van egy dupla kapszulás kodenzorja, és így van egy kardioid iránykarakterisztikája (egyirányú) és még egy körkörös iránykaranykarakterisztikája (gömb karakterisztika). A direktíva beállítható egy kapcsolóval a mikrofon hátulján. Így a mikrofon mindig rögzíti a hangot ideálisan. A jó minőségnek, alacsony géphangnak és pontos lejátszásnak köszönhetően, még a legfinomabb hangok rögzítése is kristálytisztán lehetséges.

Fejhallgató kimenet
A mikrofonnak van egy 3,5 mm-es sztereo jack csatlakozása fejhallgatókhoz vagy hangszórókhoz. Az audio kimenet egy 16 bites mélységet ad 48 kHz-s mintavételezési sebességen, és így a felvehető és lejátszható hangok DVD minőségűek.

Léptető nélküli hangszabályzó és elnémító funkció
A mikrofon emelője és a fejhallgató hangerőjének kimenete beállítható egyedileg a két hangszabályzón. A mikrofon hangszabályzójának lenyomásával a mikrofon azonnal elnémítható.

Plug & Play
Az USB bedug-lejátsz (Plug & Play) technikájának köszönhetően a mikrofon azonnal használható, nincs szükség meghajtó program telepítésére. A mikrofon minden általános operációs rendszeren működik úgy, mint Windows, Mac, Chrome és Linux.

Biztos állvány
A fémalap biztos állványt teremt, és a gumi csúszásmentes szorítást ad a felvételhez.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles