Synology RX1217RP 12x SSD/HDD NAS tárhely bővítő

Synology RX1217RP 12x SSD/HDD NAS tárhely bővítő

Márka:SYNOLOGY
Cikkszám:130865
Elérhetőség:Rendelhető
  • 1 085 865Ft

  • Nettó: 855 012Ft

Bővítse ki RackStation kiszolgálóját egy szempillantás alatt

A Synology a kiszolgálók rugalmassága révén lehetőséget biztosít arra, hogy kiszolgálóját kisebb tárhellyel vásárolja meg, majd vállalata növekedésével bővíthesse a tárhelykapacitást. Az RX1217 és az RX1217RP 12 rekeszes tárhelybővítő egység, amely kialakításából adódóan zökkenőmentesen képes növelni egyes Synology RackStation kiszolgálók tárhelykapacitását.

Kötetbővítés és biztonsági mentés

Ha egy Synology RackStation meghajtóján már kevés az elérhető tárhely, a Synology RX1217/RX1217RP révén egyszerűen és azonnal bővítheti a kapacitást akár 12 további meghajtóval. A RAID-kötet a Synology RackStation eszközökön közvetlenül kibővíthető, a meglévő merevlemezek újraformázása nélkül, biztosítva a folyamatos működést a kapacitásbővítés során. A napi 24 órás és 7 napos folyamatos működés biztosítása érdekében a Synology RX1217RP az automatikus feladatátvételt támogató, redundáns tápegységekkel rendelkezik, így az egyik tápegység meghibásodása esetén is biztosítható a szünetmentes üzem.

Amennyiben a Synology RX1217/RX1217RP különálló kötetként képezi a rendszer részét, a bővítőegység biztonsági mentések kiegészítő helyi célhelyeként is szolgál Synology RackStation kiszolgálók számára.

Megbízható gyorstelepíthető kialakítás

A Synology RX1217/RX1217RP biztonságosan csatlakozik a Synology RackStation kiszolgálókhoz egy nagy sávszélességű bővítőkábel segítségével, amely maximális adatátviteli sebességet és zavartalan működést biztosít, mintha csak a Synology RackStation egyik belső meghajtóját használná. A SATA 6 Gb/s interfésznek köszönhetően a telepített meghajtók kiváló minőségű és kimagasló adatfeldolgozási teljesítményt nyújtanak.

Zöld és könnyen kezelhető

A hibernálás üzemmódot manuálisan be lehet állítani automatikus bekapcsolásra, ha a rendszer egy meghatározott ideig inaktív marad. Ez amellett, hogy segít az energiamegtakarításban, a merevlemezek élettartamát is növeli. Az RX1217/RX1217RP ráadásul a csatlakoztatott RackStation állapotának megfelelően kapcsol ki/be, így a rendszer felhasználói beavatkozás nélkül is okosan és hatékonyan üzemel.

Gyártói adatlap

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles