Synology RS3618xs 12x SSD/HDD NAS

Synology RS3618xs 12x SSD/HDD NAS

Márka:SYNOLOGY
Cikkszám:171765
Elérhetőség:Rendelhető
  • 1 513 957Ft

  • Nettó: 1 192 092Ft

Megbízható, centralizált tárolási megoldás teljesítményigényes munkakörnyezetek számára

A nagyvállalatok számára készült RS3617xs kiemelkedő áteresztőképességgel rendelkezik, illetve átfogó üzleti alkalmazásokkal szolgál. Az RS3617xs lehetővé teszi a tárhely centralizálását, az adatkezelés egyszerűsítését és virtualizációs megoldások telepítését a beállításra és karbantartásra fordított idő minimalizálása mellett.

Nagy teljesítményű NAS kiszolgáló

RS3617xs szekvenciális áteresztőképessége meghaladja a 3263 MB/s értéket, illetve a kiszolgáló 333 941 IOPS-ra képes RAID 5 konfigurációban1 engedélyezett 10GbE Link Aggregation funkció esetén. Az RS3617xs kiszolgáló 4 GB DDR3 ECC RAM-mal rendelkezik, ami 32 GB-ra bővíthető. Pontos adatkezelést biztosít rendkívül értékes adatok feldolgozásához és a vállalat kritikus műveleti feladatainak az elvégzéséhez.

Bármikor bővíthető

A tárhelyigény növekedésével az RS3617xs kiszolgálóhoz csatlakoztatható egy dedikált RX1217/RX1217RP2 bővítőegység, amelynek a segítségével a tárhely akár 36 meghajtóig3 bővíthető szolgáltatásleállás nélkül. A nagy sávszélességhez kialakított bővítőkábelek gyors adatátvitelt biztosítanak a fő kiszolgáló és a bővítőegység között.

10GbE hálózati kapacitás

Az alapértelmezett négy darab Gigabit porton túl az RS3617xs kettős PCIe 3.0 x8 csatolófelülettel rendelkezik, amely akár két 10GbE hálózati csatolókártya (NIC) telepítését támogatja, így a kiszolgáló maximalizálja a sávszélességet, és eleget tesz az intenzív adatátviteli igényű alkalmazások magas teljesítménykövetelményeinek.

Megbízható redundanciamechanizmusok

Az RS3617xs átfogó redundanciamechanizmusai biztosítják az üzletmenet folytonosságát. A feladatátvételi támogatással ellátott négy beépített LAN port megbízható redundanciát biztosít váratlan hálózati meghibásodás esetén. A CPU-ventilátor nélküli hőelvezetését is tartalmazó nagy megbízhatóságú rendszer és a passzív hűtési technológia megakadályozza az egyedi hibapontok kialakulását.

A hardvertitkosító motor fokozza a fájlátviteli sebességet

Az RS3617xs titkosítómotorja mentesíti a fő CPU-t a titkosítással járó számítások terhétől. Így felszabadítja a CPU teljesítményét fontosabb feladatok számára. A megosztott mappákon alkalmazott, hardveres gyorsítással megvalósított Advanced Encryption Standard (AES) szabvány a hozzáférési teljesítmény csökkenése nélkül, 2612MB/s olvasási sebesség mellett biztosítja az adatok védelmét.

SSD gyorsítótár-technológia

Az RS3617xs eszközön kombinálhatók a merevlemezek és az olvasásra/írásra optimalizált SSD gyorsítótár, hatékonyan növelve az átviteli sebességet, miközben minimalizálja a gigabájtonkénti költséget. A teljes körű SSD gyorsítótár-olvasási és -írási támogatással az RS3617xs jelentősen csökkenti az I/O késleltetést, anélkül, hogy megterhelné a költségvetést. Elhanyagolható befektetéssel most jelentősen fokozhatja az üzleti célra használt kiszolgáló teljesítményét.

 

Gyártói adatlap

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles