Sencor SSM 8700WH fehér szendvicssütő

Sencor SSM 8700WH fehér szendvicssütő

Márka:SENCOR
Cikkszám:349050
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 15 565Ft

  • Nettó: 12 256Ft

SSM 8700WH SZENDVICSSÜTŐ

A Sencor SSM 8700WH szendvicssütő ideális választás nagy családok számára, hiszen széles sütőfelületén egyidejűleg 8 darab háromszög alakú szendvics süthető. A tapadásmentes felületnek köszönhetően nem ég le benne az étel és rendkívül egyszerűen tisztítható. A működésjelző fényeknek köszönhetően használata könnyű, így pillanatokon belül készíthetők benne ízletes reggelik vagy uzsonnák.  A gyors felmelegedést és a megfelelő sütési hőmérsékletet a készülék 1100 W teljesítménye garantálja.

EGYSZERŰ MŰKÖDÉS

A sütőlapnak köszönhetően egyidejűleg 8 darab háromszög alakú szendvics süthető. A LED jelzőfényeknek köszönhetően a készülék használata szinte gyerekjáték. A felhasználó részére jelzi a melegedési és a sütésre kész állapotot egyaránt. A hideg érintésű felületnek köszönhetően a készülék borítása még használat közben sem forrósodik fel.

KÉSZÍTSEN KLASSZIKUS HÁROMSZÖG ALAKÚ MELEGSZENDVICSET

Ki ne szeretné a klasszikus melegszendvicset, ami tökéletes választás kirándulásra, uzsonnára vagy egy gyors vacsorára. A szendvicseket a sonka és sajt hagyományos kombinációja mellett fűszerekkel (édes paprika), zöldségekkel (paradicsom) gazdagíthatja, vagy kísérletezhet a sajtválasztással. Választhat világos kenyeret, de a teljes kiőrlésű kenyér is tökéletes.

NAGYON EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A Sencor az Ön kényelmére is gondol, ezért tapadásmentes felületű lapokkal szerelte fel a szendvicssütőt. Ennek köszönhetően nem éghet oda az étel. Ezenkívül az egyszerű karbantartást is biztosított. Minden használat után mossa el a tányérokat, hogy ne rakódjanak le rásütött ételmaradékok. Egy textilkendővel együtt nagyon gyorsan és egyszerűen megteheti, és nem kell többé fáradságos időt töltenie a szennyeződések súrolásával.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles