Sencor SHS 3000BK fekete-rózsaarany meleglevegős hajformázó

Sencor SHS 3000BK fekete-rózsaarany meleglevegős hajformázó

Márka:SENCOR
Cikkszám:349037
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 7 216Ft

  • Nettó: 5 682Ft

SHS 3000BK FORRÓLEVEGŐS HAJCSAVARÓ

A Sencor SHS 3000BK meleg levegős hajformázóval könnyedén készíthet el különböző stílusú frizurákat. Számos lehetőséget nyújt még a rövid hajú felhasználók számára is. Készítsen loknikat, vagy volumennel emelje meg a tövektől hajkoronáját, a szabályozható hőfúvással könnyen személyre szabhatja hajformázóját, így biztos lehet benne, hogy haja a legnagyobb törődést kapja.


"COOL CARE" FUNKCIÓ
A "Cool care" gomb együtt használható bármelyik teljesítmény-fokozattal és a frizura megfelelő fixálására szolgál a meleglevegős szárítás után.


KÉT FOKOZATÚ HŐMÉRSÉKLET ÉS SEBESSÉG
A Sencor mindig tudja, hogyan tegye könnyebbé az irányítást az Ön számára, és hogyan lepje meg. Két különböző hőmérséklet fokozat közül választhatja ki a hajának éppen megfelelőt. Ha finom, festett vagy sérült haja van, azt javasoljuk, hogy alacsony hőmérsékletet használjon. Ha a haja egészséges, dús vagy erős, nyugodtan használja magasabb hőmérsékletű fokozatot.


FORGÓKÁBEL ÉS PRAKTIKUS AKASZTÓFÜL
A hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.


BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT
A Sencor SHS 3000BK forrólevegős hajformázó biztonságos eszköz. Megerősített szigeteléssel lett felszerelve. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A beépített hőbiztosítéknek köszönhetően megelőzhető a készülék túlmelegedése.


CSOMAG TARTALMA
Forrólevegős hajformázó készülék
Körkefe

 

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

  • Hajsütővas típus: Forró Levegős
  • Hőmérséklet beállítás: Igen
  • Átmérő: 19 mm
  • Túlhevülés biztosíték: Igen
  • Hőmérséklet fokozatok száma: 2
  • Teljesítmény (W): 400 W
  • Szín: Fekete

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles