Sencor SCP 2254BK-EUE4 fekete dupla elektromos főzőlap

Sencor SCP 2254BK-EUE4 fekete dupla elektromos főzőlap

Márka:SENCOR
Cikkszám:349057
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 17 781Ft

  • Nettó: 14 000Ft

SCP 2254BK-EUE4 ELEKTROMOS FŐZŐLAP

A Sencor SCP 2254BK-EUE4 egy két főzőzónás elektromos főzőlap ideális választás lehet nyaralóba, kollégiumba. A kompakt kialakításának köszönhetően nem igényel nagy helyet és beüzemelése is könnyen, egyszerűen elvégezhető. A tűzhely egy 18 cm és egy 15 cm átmérőjű főzőfelülettel, 2500 W teljesítménnyel és folyamatosan szabályozható termosztáttal lett felszerelve. A használatát egy működést jelző lámpák könnyíti meg. A kiváló stabilitást a csúszásgátlóval ellátott lábak biztosítják.

MANUÁLIS VEZÉRLÉS 

A készülék LED jelzőfénnyel lett felszerelve, ezáltal mindig ellenőrizheti, hogy a készülék bekapcsolt állapotban van e. A hőmérséklet beállítási manuálisan történik, Ön határozza meg a főzéshez szüksége hőfokot, egyszerű tekerőgombos irányítással. Az beállítása főzőlaponként külön állítható. 

KÉT FŐZŐLAPOS KIALAKÍTÁS

Két 18 és 15 cm átmérőjű főzőlap áll a rendelkezésére, így kisebb-nagyobb edényeket, serpenyőket is elhelyezhet rajta. A főételt és a köretet is elkészítheti egyszerre. Minden főzőlap külön forgó kapcsolós gombbal vezérelhető, valamint folyamatos hőmérséklet-szabályozással és egy fényjelzővel.

LETISZTULT MINIMÁL DESIGN

A minimalista, lekerekített fehér dizájn számtalan előnnyel jár. Főzés után könnyedén megtisztíthatja egy nedves ruhával és enyhe szappannal, majd szárazra törölheti. A könnyű kialakítása miatt szinte bárhova magával tudja vinni és a tárolásához sincs szükség nagyobb helyekre.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles