Samsung 27" C27F390FHR LED HDMI ívelt kijelzős monitor

Samsung 27" C27F390FHR LED HDMI ívelt kijelzős monitor

Márka:SAMSUNG
Cikkszám:313197
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 71 998Ft

  • Nettó: 56 692Ft

Samsung 27" C27F390FHR LED HDMI ívelt kijelzős monitor

A Samsung eddigi legíveltebb monitora a tökéletesen magával ragadó élményért
Az IMAX-mozik vásznát idéző 1800R kijelző az 1800 mm sugarú ívvel nagyobb látószöget, jobb mélységérzetet és kevesebb zavaró tényezőt biztosít a széleken, így Ön jobban elmerülhet a látványban. Legyen szó online filmről, kedvenc sorozatáról vagy egy autós játékról, a Samsung ívelt kijelzője minden esetben hihetetlen élményt biztosít.

1800R kijelző és szemkímélő üzemmód a fokozott kényelemért
- 1800R ívelt kijelző: az 1800R ívelt kijelző bármely pontjára figyel is, a nézési távolság mindig változatlan marad. A Szöuli Nemzeti Egyetem Klinikai Szemészeti Tanszéke által elvégzett orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy az ívelt monitor kevésbé fárasztja a szemet, mint a hagyományos, sík monitorok. 
- Szemkímélő üzemmód: A kékfény-kibocsátás csökkentésével – amely jobban stimulálja a retinát, mint bármely más szín – a szemkímélő üzemmód csökkenti a szem fáradását, és kellemesebb látványt biztosít. 
-  Villódzásmentes technológia: A Samsung villódzásmentes technológiája minimalizálja a kijelző vibrálását, így Ön hosszabb ideig dolgozhat és játszhat anélkül, hogy elfáradna a szeme.

Kiváló képminőség a Samsung speciális kijelzőtechnológiájának köszönhetően
- Kategóriaelső, 3000:1-es kontrasztarány: A Samsung VA panelje 3000:1-es kontrasztarányt biztosít, mely mélyebb feketéket, élénkebb fehéreket és gazdagabb színeket jelenít meg a képernyőn. 
-  Csökkentett fénykiszűrődés: A Samsung ívelt kijelzője minimalizálja a széleken jelentkező fénykiszűrődést, egyenletesebb fekete színt biztosítva ezáltal az egész képernyőn.

Tökéletesen gördülékeny játék az AMD FreeSync technológiával
- AMD FreeSync: Az AMD FreeSync technológia a kijelző frissítésének gyakoriságát dinamikusan szinkronizálja, ezáltal minimalizálja a szaggatást, és folyamatos játékélményt biztosít. 
- Játékmód: A játékmód a játékokhoz optimalizálja a kijelző színeit és kontrasztját, hogy Ön a játék minden pillanatát tökéletesen élvezhesse.

Hihetetlenül vékony kivitel és stílusos, ívelt dizájn
- Szupervékony, ívelt panel: A lenyűgözően vékony, 11,9 mm-es vastagság – ami egy golyóstoll hegyének vastagságának felel meg – révén a monitor alig fele olyan vastag, mint a korábbi ívelt típusok. 
- Egyszerű, kör alakú állvány: Az egyszerű, kör alakú állvány elegáns kiegészítője a vékony, ívelt panelnek

A Samsung energiatakarékos technológiája csökkenti a fogyasztást és óvja a környezetet
- Energiatakarékos, automatikus fényerő-beállítás: A Samsung energiatakarékos technológiája finoman szabályozza a kijelző fényerejét a feketék fényerejének megfelelően – ezzel pedig akár 10%-os fogyasztáscsökkenés is elérhető.* 
-  Kétféle kézi fényerő-beállítás: A kijelző fényereje manuálisan is beállítható, a maximális érték 25 vagy 50%-ára. * Belső tesztek alapján

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles