Panasonic ER-GB86-K503 szakállvágó

Panasonic ER-GB86-K503 szakállvágó

Márka:PANASONIC
Cikkszám:268001
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 32 239Ft

  • Nettó: 25 385Ft
Finom szakállnyírás, akár a borbélynál
Beépített erős motorjával még a kemény, tömör szakáll nyírása is akadálytalan. Könnyen alakítható a hosszú, tömött szakáll is, amelyben a hagyományos penge könnyen elakad.
Az új pengerendszer az élek közti nagy távolságnak köszönhetően lehúzásonként nagyobb számú szőrszálat ragad meg. Ezzel a vágási zónában még a hosszú, sűrű szálakat is hatékonyan fogja be.

30 mm-es adapter a hosszú szakáll egyszerű alakításához
A hosszú szakállat nehéz fazonra vágni. Az adapter szakállon áthaladó fésűs része azonban a szakáll rendezett beigazításával biztosítja az egyenletes vágási hossz fenntartását. Így már a kezdők is hatékonyan alakíthatják vonzóan hosszú szakállukat.

Több beállítható nyírási hossz
A három adapter közötti váltással a vágási hossz 0,5 mm és 3cm között változtatható 58 fél mm-es lépésben. A fésűadapterek a legkülönfélébb stílusú vágásokat teszik lehetővé.

Sima eredmény új, szélesebb élű pengékkel
A pengék szélesebb élűek, hogy a fekvő és göndör szakálakat is be tudják fogni. Trimmelés után a szakáll gyönyörű simává válik, egyenletlenségek nélkül.

Éles pengék
Tartós rozsdamentes acélpengék a pontos vágást elősegítő éles kivitellel. Az éles vágóélekkel még a sűrű és erős arcszőrzet is gyorsan levágható.

Leöblíthető
Vízálló kivitele miatt egyszerűen és higiénikusan leöblíthető.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles