Midea M7 Pro fekete száraz-nedves takarítórobot

Midea M7 Pro fekete száraz-nedves takarítórobot

Márka:MIDEA
Cikkszám:344356
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 139 003Ft

  • Nettó: 109 451Ft
Termékinformációk:

Midea Cleaning Robot M7 Pro:
A Midea terméke egy 2 az 1-ben készülék. Felporszívózással és felületmosással rendelkezik, így időt takaríthat meg. Az 55 W-os motor és a 4000 Pa szívóerő hatékonyan gyűjti össze a különféle szennyeződéseket a portól a hajig és a hajig. A jobb tisztítási eredmény érdekében a felmosó 500 ütés/perc vibrációt kelt. Az LDS NaviPolaris lézertechnológia pontos térképet készít a házról anélkül, hogy kihagyná vagy megismételné az útvonalat. Az M7 Pro akár 22 mm magas akadályokat is legyőz.

Vibráló felmosó a makulátlanul tiszta felületekért:
A vibrációs felmosó használata sokkal jobb tisztítási eredményt biztosít, mint más modellek. Az M7 Pro percenként 500 ütéssel alaposan megtisztítja a padlót, eltávolítja a foltokat és az allergéneket. Sőt, saját maga is beállíthatja a vízadagolást, attól függően, hogy milyen felületet tisztít. A hármas szűrőrendszer pedig felfogja a port, megelőzve a másodlagos légszennyezést.

Hatékony a szennyeződések ellen:
A készülék 4000 Pa kefe nélküli motorral rendelkezik, így az egyik legerősebb porszívó a piacon! Új szoftverrel és OTA-algoritmusokkal is rendelkezik a jobb teljesítmény érdekében. Könnyedén felszívja a hajat, a szőrt vagy a port. A szívóerőt is módosíthatja, ha 3 szint közül választhat.

Növeli a teljesítményt a szőnyeg tisztítása során:
A készülék automatikusan a maximális értékre növeli a szívóteljesítményt, hogy alaposan eltávolítsa a szőnyegszálakban megmaradó port. A V-alakú kefe kialakítása megakadályozza, hogy a haj beleakadjon a kefébe, és ideális a kényes felületek tisztítására is. Ezenkívül az oldalkefék megszabadítják a repedésekből származó szennyeződéseket, így a felület makulátlanul tisztává válik.

LDS NaviPolaris lézeres navigációs rendszer:
A robot NaviPolaris navigációt használ, amely lehetővé teszi a lakás pontos tervének elkészítését. Ennek köszönhetően a készülék nem véletlenszerűen mozog a szobákban, hanem egy általa kialakított útvonalon, ahol egyetlen centimétert sem hagy ki, és nem ismétli meg a tisztítást ugyanazokon a területeken. Ezenkívül az M7 Pro sötétben is működik.

Intelligens érzékelők:
Az ütközés- és csúszásgátló érzékelők használata lehetővé teszi az M7 Pro számára, hogy elkerülje az akadályokat és szabadon mozogjon bármilyen felületen. Így nem kell attól tartanod, hogy a robot lezuhan a lépcsőn, vagy nekiütközik a bútoroknak. Sőt, ha a tisztítás során lemerül az akkumulátor, a készülék talál egy töltőállomást, és az energia megújulása után visszatér oda, ahol abbahagyta.

Irányítsd az M7 Pro-t távolról:
Az alkalmazás lehetővé teszi az M7 Pro teljes kihasználását. Ezzel például kiválaszthatja a takarítandó teret, vagy ütemezheti a felszívott helyiségek sorrendjét. A készülék több emelet alaprajzát is megjegyzi, így nagyobb otthonokban is jól fog működni. A gyereked alszik, és nem akarod felébreszteni? Állítson be egy virtuális falat, hogy kizárja a kiválasztott területet a tisztításból.

Könnyen karbantartható:
Ezzel még nincs vége az M7 Pro előnyeinek! Por- és víztartállyal és HEPA szűrővel rendelkezik. Ezeket az elemeket folyó víz alatt lemoshatja, és többször felhasználhatja. Ezzel időt és pénzt takaríthat meg az új alkatrészek vásárlásakor.

A dobozban:
- Midea M7 Pro porszívó
- Portartály
- Víztartály
- Főkefe
- 2x oldalkefe
- 2x Felmosó kendő
- 2x HEPA szűrő
- Töltő állomás

- Fekete szín
- Szívóteljesítmény 4000 Pa
- Névleges teljesítmény 55 W
- Szívóteljesítmény szabályozás Igen, alkalmazáson keresztül
- Lítium-ion akkumulátor típusú
- Akkumulátor kapacitása 5200 mAh
- Névleges feszültség 14,4 V
- Portartály űrtartalma 450 ml
- Működési idő akár 180 perc
- App M-SmartLife APP
- Mérete 350 x 350 x 97 mm
- Súlya 4,4 kg

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles