Logitech tárgyalótermi megoldások Microsoft Room Solution Large Room Solution EU

Logitech tárgyalótermi megoldások Microsoft Room Solution Large Room Solution EU

Márka:LOGITECH
Cikkszám:258249
Elérhetőség:Rendelhető
  • 2 565 944Ft

  • Nettó: 2 020 428Ft
TAP A MICROSOFT-ÉRTEKEZLETEKHEZ

Bármilyen helyet Teams-tárgyalóvá alakíthat egyérintéssel csatlakozással, egyszerű tartalommegosztáshoz, és a helyiség vezérlésének központosításához a Microsoft Teams-beli és Skype Vállalati verziós értekezletekhez.

MINDEN, AMI SZÜKSÉGES

A Microsoft Teams-hez készült Logitech tárgyalótermi megoldások egy videoértekezlethez szükséges minden eszközt tartalmaznak. Ezekben a kis, közepes és nagy konfigurációkban elérhető előre konfigurált rendszerekben egy mini PC, egy RightSense™ technológiát használó Logitech konferenciakamera, egy PC-rögzítő kábelrendezővel és egy Logitech Tap érintéses vezérlő található.

MEGOLDÁS MINDEN HELYISÉGBE

A Microsoft Teams Konferencia egyszerűen üzembe helyezhető a munkahelyen. Egyszerűen válasszon egy kis, közepes vagy nagy konfigurációt az egyes helyiségekhez, és adja hozzá a tartozékokat, amelyek illeszkednek a helyhez.
Számítástechnika tetszés szerint

A számítástechnikai platformok esetén szabadon választhat. Tárgyalótermi megoldásaink egyszerűek és rugalmasak maradnak.

RENDEZETT KIÉPÍTÉS

10 méteres elérhetőségével a plenum minősítésű (légcsatornákban vezethető) Logitech Strong USB-kábel lehetővé teszi a Tap elhelyezését a résztvevők közelében, hogy kényelmesen kezelhessék, miközben a gazdaszámítógépet egy szekrényben, az asztallap aljához vagy egy kijelző mögött szerelik fel.

FORRÁSANYAGOK ÉS TÁMOGATÁS

A rendszerek takaros csomagokban kaphatók, és készen állnak a kiépítéshez, amelyhez nyomtatott útmutató és egy online portál nyújt segítséget. Ha segítségre van szüksége a Microsoft-infrastruktúrával való kezdeti konfigurációhoz és integrációhoz, a Logitech JumpStart szolgáltatás 90 napos hozzáférést biztosít a további forrásanyagokhoz és üzembe helyezési szakértőkhöz, akik a teljes rendszerre vonatkozó szakértelemmel rendelkeznek.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles