Remootio 2.0 Dual Univerzális USB, okosotthon Wi-Fis, Bluetoothos 100kulcsos kapunyitó + vendégkulcsok

Remootio 2.0 Dual Univerzális USB, okosotthon Wi-Fis, Bluetoothos 100kulcsos kapunyitó + vendégkulcsok

Márka:REMOOTIO
Cikkszám:302747
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 93 747Ft

  • Nettó: 73 817Ft
Az első Wi-Fi-vel és Bluetooth-szal ellátott okos kaputávirányító, mellyel bárhonnan irányíthatja, valamint ellenőrizheti, hogy nem felejtette-e nyitva kert- és garázskapuit.
A Remootio-ba épített Bluetooth chipnek köszönhetően kapuit akkor is irányíthatja, ha a Wi-Fi kapcsolat nem elérhető a kapu közelében vagy ha éppen nincs internetszolgáltatás.
A Remootio-hoz Wi-Fi-n keresztül is kapcsolódhat, így az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül irányíthatja kapuit, valamint lekérdezheti állapotukat (nyitott/zárt). Ebben a módban semmilyen adat nem megy keresztül az interneten.
A Remootio-t az internetre csatlakoztatva a világon bárhonnan irányíthatja és lekérdezheti kapui állapotát.
Kompatibilis Amazon Alexa, Siri és Google Home okosotthon, okostelefon rendszerekkel, így hangvezérléssel nyithatja, csukhatja, illetve kérdezheti le kapui állapotát. Amennyiben a Remootio-t Google Home vagy Amazon Alexa rendszerrel szeretné használni, kérjük válassza a szenzoros változatot és telepítse az érzékelőt, hogy az okosotthoni rendszerek megfelelően működjenek a Remootioval.
Könnyedén megoszthat virtuális kulcsokat családjával, barátaival vagy éppen Airbnb vendégeivel QR kódként vagy egy link elküldésével (E-mailben, WhatsApp-on vagy bármilyen csevegő programban).
A Remootio vendégkulcsa korlátlan számú emberrel osztható meg és egyben lehet kezelni a vendégek hozzáférési jogait, míg a 100 egyéni kulcs tulajdonosának hozzáférését egyesével állíthatjuk egy könnyen átlátható táblázatból.
A Remootio értesítéseket tud küldeni, ha az Ön által kiválasztott kulcstulajdonosok (például gyermekei vagy éppen a kertész) kinyitották vagy becsukták a kaput. A megosztott kulcsok bármikor visszavonhatók, illetve a hozzáférést lehet korlátozni a hozzáférés módja szerint is (Bluetooth, Wi-Fi, Internet).
A Remootioval lehetőség nyílik a kapuk közeledés hatására történő automatikus nyitására, amennyiben ezt a funkciót bekapcsolja a Remootio applikációban. (Az automatikus nyitás az iBeacon, illetve Geolocation technológiákat ötvözi, hogy minél tökéletesebbe felismerje, hogy mikor kell kinyitni a kaput).
Az applikációból bármikor könnyedén ellenőrizheti, hogy nyitva maradt-e a kapu. (A funkció használatához a Remootio szenzor telepítése szükséges).
Annak érdekében, hogy a Remootio-t minél több ember számára elérhetővé és használhatóvá tegyük, az applikáció több nyelven elérhető. Magyar, Angol, Német stb.
Nem szükséges kidobni a régi távirányítót. A Remootio-t párhuzamosan be lehet kötni a meglevő tradicionális távirányító vevőegységével, így a továbbiakban bármelyiket tudja használni.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles