Canon PIXMA TS5353a zöld tintasugaras nyomtató

Canon PIXMA TS5353a zöld tintasugaras nyomtató

Márka:CANON
Cikkszám:355637
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 41 893Ft

  • Nettó: 32 987Ft
Matricák, mágnesek és kreatív alkotások – engedd szabadjára kreativitásod nyomathordozók és alkalmazások óriási választékával.
Az egyszerű csatlakoztathatóságot, egyszerűsített OLED kijelzőt, LED-es állapotsávot és elsőosztályú FINE tintakazettákat rejtő, ízléses nyomtató igazán nagy teljesítményről gondoskodik az okostelefonokért rajongók számára.
Alakítsd át következő projekted az Easy-PhotoPrint Editor, a Creative Park és a Message In Print alkalmazással, és próbáld ki a többször felragasztható, a kétoldalas matt, valamint a vasalható matricás nyomathordozókat.
Nyomtass, szkennelj, másolj, valamint csatlakozz a Facebookhoz, az Instagramhoz és más felhőalapú fiókokhoz okostelefonodról a Canon PRINT alkalmazással, vagy nyomtass alkalmazástól függetlenül az AirPrint (iOS) és a Mopria (Android) segítségével.
A nyomtató 45 beépített mintájának köszönhetően emlékalbumokat vagy akár saját csomagolópapírodat is megtervezheted. Légy kreatív a Canon iOS és Android rendszerekre elérhető Easy-PhotoPrint Editor alkalmazásának segítségével.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles