Nokia C21 Plus 6,52" LTE 2/32GB DualSIM kék okostelefon

Nokia C21 Plus 6,52" LTE 2/32GB DualSIM kék okostelefon

Márka:NOKIA
Cikkszám:356280
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 69 363Ft

  • Nettó: 54 617Ft

Nokia C21 Plus - Elegáns. Ellenálló. Fáradhatatlan akkumulátorral.

Nokia C21 Plus egy középkategóriás készülék, ami sosem fogy ki a jóból. Az elegáns külső és a strapabíró kialakítás találkozása. A 6,5”-os képernyő ideális arra, hogy felfedezd az okostelefonok világát – streamelhetsz, lapozgathatsz, görgethetsz és megoszthatsz bármit otthonod kényelméből vagy éppen útközben. Az erős, hosszantartó akkumulátor egyetlen töltéssel napokig üzemel, így többet és hosszabb ideig tudod csinálni azt, amit szeretsz.

 

Egy fáradhatatlan akkumulátor

A Nokia C21 Plus olyan akkumulátorral rendelkezik, ami akár egyetlen töltéssel is napokig bírja. Még nagyobb szabadságot adva ahhoz, hogy önmagad lehess.

Kéttagú kamera a legszebb pillanatok megörökítésére

Fedezd fel a 13 MP-es, kéttagú, HDR technológiával felszerelt hátlapi kamerát, valamint a lenyűgöző panoráma és portré módokat.

Egy letisztult rendszer

A Nokia C21 Plus letisztult felülettel érkezik. Ez azt jelenti, hogy alacsony számú előre telepített alkalmazás van a készüléken, hogy kellő helyed legyen a kedvenc alkalmazásaid és tartalmaid számára.

Kívül-belül kimagaslóan biztonságos

Nagyobb biztonság, minden téren. Ujjlenyomatolvasó és MI-vel támogatott arcfelismerő technológia segíti a gyors és biztonságos feloldást.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles