Kensington SmartFit Stand Plus fekete monitorállvány

Kensington SmartFit Stand Plus fekete monitorállvány

Márka:KENSINGTON
Cikkszám:293366
Elérhetőség:Rendelhető
  • 42 134Ft

  • Nettó: 33 176Ft

Kensington SmartFit® Plus állítható magasságú monitorállvány

Íróasztali monitortartó a hatékonyabb munkavégzéshez
A monitortartó az ergonomikus munkaállomás kialakításának egyik legfontosabb eszköze - a monitor megfelelő magasságba emelésével javítja a testtartást, kényelmesebb ülőpozíciót és ezáltal hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.
Kensington SmartFit Plus állítható magasságú monitorállvány
Kensington SmartFit Plus állítható magasságú monitorállvány A monitort optimális esetben kb. 50-100cm távolságra kell elhelyezni úgy, hogy a teteje kb.2-3cm-rel legyen a szem síkja alatt a szem, vagy nyaki fájdalmak kialakulásának megelőzése érdekében.

Kensington SmartFit®
egyedülálló megoldás a monitorállvány magasságának beállításához

A Kensington SmartFit® monitorállványok egyedülálló megoldást kínálnak az ideális magasság beállításához. A színkódolt SmartFit® rendszer segítségével a termék könnyen az egyéni igényekhez igazítható. A mellékelt kéztérképet használva mérje meg keze méretét SmartFit® színkódja megállapításához, majd állítsa be az állvány magasságát saját SmartFit® színe alapján!

Kensington SmartFit Plus állítható magasságú monitorállvány

3 magasságbeállítás

Kensington SmartFit Plus állítható magasságú monitorállvány

A megfelelő monitormagasság egészségügyi előnyei

 Kensington monitorállványok használatával jelentősen javítható a munkaállomások ergonómiája. A monitor ideális szemmagasságba emelésével csökkenthető a nyaki, váll- és hátizmok terhelése, fenntartható a gerinc egyensúlya és több mozgásszervi betegség is megelőzhető. Használjon monitorállványt egészsége érdekében és javítsa közérzetét az egész napos ülőmunka során!

Kensington SmartFit Plus állítható magasságú monitorállvány

Tartós és praktikus kialakítás

A Kensington SmartFit® Plus állítható magasságú monitorállvány az univerzális formatervezésnek köszönhetően bármilyen monitorhoz használható 24" méret és 36kg súly alatt A tartozékok és papírok az állvány alatt tárolhatóak, így helyet takarít meg az asztalon.

Kensington SmartFit Plus állítható magasságú monitorállvány

Tegye hatékonyabbá otthoni munkavégzését Kensington termékekkel

  Optimalizálja otthoni felszerelését, és növelje a munkában / távmunkában töltött órák hatékonyságát. A Kensington ergonomikusan kialakított, testtartást javító megoldásaival felvértezve semmi sem állhat a hatékony és hosszú távon is egészséges munkavégzés útjába.

Kensington SmartFit Plus állítható magasságú monitorállvány

Kensington SmartFit Plus állítható magasságú monitorállvány A professzionális felhasználók választása
A Kensington a laptop biztonsági zárak, valamint a munkahatékonyságot növelő termékek egyik vezető gyártója. Számtalan IT szakember és irodai munkát végző professzionális felhasználó bízik a Kensington termékeiben, melyek maradéktalanul gondoskodnak a biztonságról, az egészséges munkakörnyörnyezet kialakításáról, valamint a perifériák közötti kifogástalan kapcsolatról.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles