Samsung LSP3B The Freestyle LED projektor

Samsung LSP3B The Freestyle LED projektor

Márka:SAMSUNG
Cikkszám:354462
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 263 500Ft

  • Nettó: 207 480Ft

Bárhol. Bármikor. Bárhogy.

Vetíts, ahogy jól esik az új hordozható okos projektorral!

*A The Freestyle hordozható projektorban nincs beépített akkumulátor. Működéséhez hálózati kábelre és áramforrásra van szükség.

 

Tedd a képernyőt oda, ahová csak akarod - 180°-os dinamikus szög

Találd meg a tökéletes látószöget! Néhány egyszerű kattintással áthelyezheted a képernyőt a falról a mennyezetre. Csak döntsd meg és már mehet is!

 

Egy kézben elfér - Kompakt kialakítás

Ismerd meg a The Freestyle-t! Minden, amit egy intelligens projektortól elvárhatsz kompakt formában.

 

Hordozhatóság

Könnyű. Könnyen hordozható. Vidd magaddal a The Freestyle-t bárhová, és élvezd a nagyképernyős pillanatokat bármikor és bárhol!

*A The Freestyle hordozható projektorban nincs beépített akkumulátor. Működéséhez hálózati kábelre és áramforrásra van szükség. *Előfordulhat, hogy a hordozható projektor nem működik megfelelően erős por és páratartalom mellett.

 

Varázsütésre kiegyenesedik - Auto Keystone

A The Freestyle hordozható projektor automatikusan korrigálja a ferde képeket, hogy a képernyő mindig egyenes, téglalap alakú legyen. Csak annyit kell tenned, hogy bekapcsolod.

 

Auto Focus

A The Freestyle hordozható projektor automatikusan fókuszál, így másodpercek alatt éles, tiszta képet kapsz. Így Te csak a tartalomra koncentrálhatsz.

 

Egyenetlen talaj? Nem probléma - Automatikus szintkiegyenlítés

Az automatikus szintezés biztosítja, hogy a képernyő bármilyen felületen vízszintes maradjon - beleértve a sziklás kempingterületeket, a puha ágyakat és a kettő között mindent.

 

Nagy képernyős varázslat, akár 254 cm-ig

A The Freestyle 76 cm-es, vagy az akár hihetetlenül nagy, 254 cm nagyságú képernyők kivetítésére is képes. Készítsd el saját házimozidat akár 254 cm-es képernyőkkel!

 

Keresd meg a képernyőd ideális helyét! - Méretezés és mozgatás

A kép beállítása a projektor mozgatása nélkül. Méretezd le a képernyőt akár 50%-kal, és mozogj mind a négy irányban, amíg meg nem találod a tökéletes pozíciót.

 

Lásd a valódi színeket - Intelligens kalibrálás

Nincs fehér fal? A The Freestyle optimalizálja a vetítést a fal színe alapján, és fokozza a nézői élményt.

 

360°-os minden irányú hangzás - 360 fokos hangszóró (5W)

A The Freestyle hordozható projektor nagy teljesítményű beépített hangszórója gazdag 360 fokos hangzást biztosít, így bárhol is ülsz, magával ragadó hangélményben lesz részed.

 

Élj át minden pillanatot ragyogó képminőségben - 1080p Full HD / PurColor / HDR kompatibilis

Merülj el a teljes HD felbontásban és az élénk színekben, amelyek olyan érzést keltenek, mintha Te is ott lennél a helyszínen.

 

Az intelligens módja a kedvenc tartalmak elérésének - Smart TV powered by Tizen

A Smart TV a tartalmak világát kínálja a hitelesített OTT-alkalmazásokkal és a Samsung saját szolgáltatásaival.

* Az intelligens szolgáltatások és a grafikus felhasználói felület (GUI) modellenként, régiónként és nyelvenként eltérő lehet. * Egyes szolgáltatások regisztráció és előfizetés után érhetők el.

 

Csak mondd ki, amit akarsz - Többféle hangalapú asszisztens

A beépített Samsung Bixby segítségével a The Freestyle készüléket a hangoddal is vezérelheted.

 

Tükrözd a mobilodat a nagy képernyőre - Mobil tükrözés

Közvetlenül a telefonodról streamelhetsz tartalmakat az Android és iOS rendszerű SmartThings alkalmazással, vagy az AirPlay 2 alkalmazással az Apple készülékekhez.

* Ez a szolgáltatás csak akkor működik, ha a TV és a mobiltelefon be van kapcsolva. * SmartThings alkalmazás letöltése és telepítése szükséges. * Az Apple és az AirPlay 2 az Apple Inc. védjegye, az Egyesült Államokban és más országokban bejegyezve. Az AirPlay 2 működéséhez iOS 12.3 vagy újabb verziószámú iOS vagy macOS 10.14.5 vagy újabb verziószámú macOS szükséges. * Az Apple AirPlay modelltől vagy földrajzi területtől függően előfordulhat, hogy nem támogatott.

 

Csak koppints a tükrözéshez - Koppints a nézetre

Egyszerűen érintsd meg okostelefonodat bárhol a The Freestyle-on, hogy a tartalmat a képernyőre tükrözd.

* Ez a szolgáltatás csak akkor működik, ha a TV és a mobiltelefon be van kapcsolva. * A Tap View az Android OS 8.1 és újabb operációs rendszerrel rendelkező Samsung Galaxy készülékeken érhető el.

 

Csatlakoztasd és nézd tévédet bármelyik szobából - Samsung TV Hozzáférés a tévéképernyő be- vagy kikapcsolt állapotához

Tükrözd, vezéreld és nézd tévédet a The Freestyle-on keresztül.

* Ez a szolgáltatás csak kompatibilis TV-modellekkel működik (2017-es Samsung Q70 és magasabb). * A tükrözési funkció kizárólag személyes, magánjellegű és nem kereskedelmi célú felhasználásra szolgál. * Az egyes Wi-Fi Direct hálózati feltételek befolyásolhatják a képminőséget és a kapcsolatot.

 

Változatos beágyazott tartalom a tökéletes hangulat megteremtéséhez. - Háttér mód

Alakítsd át a teret olyanná, amilyenné csak szeretnéd. Válassz a világítás, a prizma és a jelenet vagy saját fotód közül - a lehetőségek tárháza végtelen.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles