Philips NPX641 NeoPix Ultra One Full HD ezüst hordozható projektor

Philips NPX641 NeoPix Ultra One Full HD ezüst hordozható projektor

Márka:PHILIPS
Cikkszám:359302
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 85 309Ft

  • Nettó: 67 172Ft

Philips NeoPix Ultra One
Vetítéskor a projektor 16:9 képarányt ér el, ebből adódóan filmek és videók vetítéséhez is alkalmas. A(z) Philips NeoPix Ultra One egy short-throw vetítő, melynek a min. vetítési távolsága 0,8 m. Evégett ez a modell kisebb helyiségekbe javasolt. A vetítő natív felbontása 1920 × 1080 pixel, ami Full HD felbontásnak felel meg. Ennek hála kitűnő minőségű képet élvezhetsz. A vetítés LCD technológia segítségével történik. Fényforrásként LED diódákat használ, amelyek kitűnnek az alacsony energiafogyasztásukkal. A vetített kép minimum átlója 50,8 cm és a maximum pedig 165,1 cm. Ez a projektor asztalra és földre helyezhető. Az 1,2 kg -os tömege révén a minivetítők osztályába sorolható.

A Philips NeoPix Ultra One vetítő fő jellemzői:

  • A kép maximum felbontása: 1920 × 1080 px
  • Ez a modell LCD technológiát használ
  • LED világítás
  • A képforráshoz HDMI 2.0 grafikus bemenet segítségével csatlakoztatható
  • USB 2.0 és Fejhallgató csatlakozó csatlakozóval szintén ellátták
  • A Philips NeoPix Ultra One asztalra és földre helyezhető
  • Az LCD vetítőtechnológia kellően fényes, éles és gazdag színárnyalatú képet biztosít
  • Funkciói: Multimedia lejátszó és USB töltés
  • A felszereltség ezt is tartalmazza: Hangszórók és Távirányító
  • Méretei (szé×ma×mé): 22 × 9 × 21,6 cm
  • A projektor tömege: 1,2 kg


A Philips NeoPix Ultra One projektor felbontása és funkciói
A Philips NeoPix Ultra One projektor Full HD felbontású képet nyújt. Ez pontosan 1920 × 1080 pixelnek felel meg. Ennek a felbontásnak hála részletgazdag, kiváló minőségű és tökéletesen éles képet élvezhetsz. Vetítés közben 16:9 képarányt ér el, ebből kifolyólag filmek és videók vetítéséhez is alkalmas. A multimédiás tartalmak többféleképpen lejátszhatók.

A kép minősége a vetítővásznon és a projektor fényereje
Vetítés alatt 16:9 képarányt ér el, ebből következően filmek és videók vetítéséhez is alkalmas. A Philips NeoPix Ultra One minimum 50,8 cm és maximálisan 165,1 cm átlóban vetíti a képeket. Ezt a projektort 0,8 m és 2 m közti távolságra kell elhelyezni a vetítővászontól vagy a faltól. A projektor lámpájának élettartama 30000 óra. A Philips NeoPix Ultra One projektor 100 ANSI lm fényerőt képes produkálni. Ez okból a használata jól besötétített szobákban ajánlatos.

A Philips projektor felszereltsége
Ez a típus asztalra és földre helyezhető. Lábakkal is rendelkezik, ennélfogva akár a földre is teheted. Az asztalra helyezés egyszerű hozzáférést biztosít a projektorhoz. Az integrált hangszórók gondoskodnak a hanglejátszásról. A távirányítónak hála a kanapéd kényelméből is kezelheted. A forráshoz HDMI 2.0 bemeneten keresztül csatlakoztathatod. A felszereltségben USB 2.0 és Fejhallgató csatlakozó csatlakozót is találsz.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles