BENQ 23,8" GW2480 LED IPS panel HDMI Display port monitor

BENQ 23,8" GW2480 LED IPS panel HDMI Display port monitor

Márka:BENQ
Cikkszám:147524
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 67 879Ft

  • Nettó: 53 448Ft

Hatékonyabb munkavégzést lehetővé tevő, letisztult formatervű készülék

A letisztult vonalvezetésű, gyakorlatilag keretmentes, 23,8 colos BenQ GW2480 monitor különösen keskeny kerete rejtett kábelkezelő rendszerrel párosul. A BenQ sajátfejlesztésű Eye-Care™ technológiáját Low Blue Light móddal és villódzásmentes megjelenítéssel ötvöző monitor kiemelkedően kényelmes felhasználást tesz lehetővé, az iparág legkorszerűbb megoldásának tartott Brightness Intelligence Technology pedig bármilyen környezeti megvilágításnál részletgazdag megjelenítést nyújt. A LED és IPS technológia ideális kombinációját kínáló GW2480 valósághű színmegjelenítése, kivételesen mély fekete árnyalatai, kiemelkedő kontrasztaránya és éles megjelenítése a vizualitás új szintjét nyújtja a felhasználók számára.

Visszafogott, divatos és kifinomult formaterv

Minőségi textúra

A prémiumminőségű és finom tapintású textúra ellenáll az enyhébb karcolásoknak.

Formatervezett alaprész

Az elegáns vonalvezetésű alaprész fölösleges élektől mentes, funkcionális megjelenésű.

Különösen keskeny keret

A GW2480 szemet gyönyörködtető, széltől szélig érő panelje, különösen keskeny kerete és elegáns profilja bármilyen stílusú belső teret remekül kiegészít.

Kábelkezelő rendszer

A rejtett kábelkezelő rendszer nagyszerűen elrejti az összes vezetéket a monitorállvány belsejébe, szép és rendezett külső megjelenést kölcsönözve ezzel a monitor számára.

IPS panel széles látószöggel

Az IPS (In-Plane Switching) technológia bármilyen látószögnél pontos szín- és képmegjelenítést nyújt. A kimagaslóan jó, 178 fokos vízszintes és függőleges látószög ideális a munkavégzéshez, akkor is, ha egyidejűleg többen tekintik meg a képernyőn megjelenített tartalmakat.

Szemkímélő technológia

Az iparág legkorszerűbb szemkímélő technológiája

A BenQ sajátfejlesztésű szemkímélő technológiája csökkenti a szemfáradékonyságot a kényelmesebb használat érdekében, valamint megnöveli a munkahelyi hatékonyságot és biztonságot.

TÜV Rheinland tanúsítvány

A világ egyik legtekintélyesebb műszaki és biztonsági minősítő szervezetének, a TÜV Rheinlandnak a tanúsítványát is elnyerő BenQ szemkímélő monitorok az emberi látás hatékony megóvása érdekében villódzásmentes kijelzővel és Low Blue Light móddal rendelkeznek. A világ első, kifejezetten szemkímélő termékcsaládját kifejlesztő monitormárkája, a BenQ célja, hogy a kiemelkedő felhasználói élményt a lehető legkorszerűbb szemkímélő megoldásokkal ötvözze.

Bármilyen megvilágításnál kiküszöböli a szemfáradtságot

A Brightness Intelligence Technology (B.I.Tech.) figyelemmel kíséri az olvasókörnyezet fényviszonyait, és úgy állítja be a képernyő fényerejét, hogy az a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Villódzásmentes

A BenQ sajátfejlesztésű villódzásmentes technológiája a szemfáradékonyság és a szemkárosodás megelőzése érdekében kiküszöböli a hagyományos LCD monitorokra jellemző villódzást.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles