Logitech G903 Lightspeed vezeték nélküli fekete gamer egér

Logitech G903 Lightspeed vezeték nélküli fekete gamer egér

Márka:LOGITECH
Cikkszám:272217
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 47 723Ft

  • Nettó: 37 577Ft

HERO érzékelővel továbbfejlesztve

A HERO 16K érzékelővel a LIGHTSPEED játékokhoz tervezett vezeték nélküli technika a fejlődés következő szintjére lépett. A fejlett HERO 16K érzékelő párját ritkító teljesítményt nyújt, és kategóriájában vezető szintű energiatakarékosságot kínál. Egészítse ki az egeret a POWERPLAY vezeték nélküli töltési technikával a folyamatos vezeték nélküli töltéshez és a tökéletes LIGHTSPEED-felszereltséghez.

A HERO lelke

Továbbfejlődött. A HERO 16K érzékelő hozzáadásával párját ritkító pontosságúvá vált, 1:1-es mozgáskövetéssel és 16 000 DPI legnagyobb felbontással – mindezt simítás, szűrés és gyorsítás nélkül. A HERO 16K emellett tízszer energiatakarékosabb a korábbi generációs érzékelőnél, ami hosszabb akkumulátor-üzemidőt és kisebb tömeget tesz lehetővé.

Vezeték nélküli LIGHTSPEED

A LIGHTSPEED vezeték nélküli technika profi szintű 1 ms jelentési gyakoriságot kínál a tömeggel és az akkumulátor-üzemidővel kapcsolatos kompromisszumok nélkül. A világ legjobb hivatásos e-sportolói választották a LIGHTSPEED technikát a versenyben nyújtott teljesítménye, reagálókészsége és megbízható kapcsolódás miatt.

140 óra. Egy töltés.

A HERO 16K rendkívül hatékony, hihetetlenül hosszú, játékok esetén akár 140 óra akkumulátor-üzemidővel a teljes körű LIGHTSYNC RGB-megvilágítást használva, és akár 180 óra üzemidővel világítás nélkül. Ez csaknem hatszoros a G903 előző generációjára jellemző akkumulátor-üzemidőnek.

POWERPLAY vezeték nélküli töltés

Készüljön fel a végtelen játékra. A POWERPLAY™ vezeték nélküli töltőrendszerrel használva a G903 és más kompatibilis G egerek játék és pihenés közben is feltöltöttek maradnak.* Csak csatlakoztassa a mellékelt POWERCORE eszközt, amely kiváltja a 10 g-os súlyt és a burkolatot. Soha többé nem kell az akkumulátor üzemideje miatt aggódnia.

* A POWERPLAY vezeték nélküli töltőrendszer külön vásárolható meg

LIGHTSYNC RGB

A játékok vezérelte, teljes spektrumú RGB megvilágítás reagál a játékban történtekre, hangokra, képernyőszínekre, és szinkronizálja egymással a G eszközöket. Szabja testre a megvilágítási animációkat és effekteket ~16,8 millió színnel a G HUB játékokhoz készült szoftverrel, és alakítsa ki úgy, hogy illeszkedjen a felszereléséhez.

Mechanikus gombtechnika

A fémrugós gombelőfeszítés egyensúlyban tartja az elsődleges bal és jobb gombot, hogy kisebb erővel kelljen azt megnyomni. Jusson kivételes sebességhez és reagálóképességhez, valamint minden kattintásnál egységes gombműködtetéshez.

Mindkét kézbe illő kialakítás. Akár 11 gomb.

A beállítható gombelrendezés lehetőséget ad a jobb- és balkezes egérhasználat beállítására. A kettős üzemmódú szupergyors görgetőkerék és az eltávolítható oldalsó gombok révén 7–11 programozható gombfunkciót érhet el. A Logitech G HUB játékhoz készült szoftverrel testreszabhatja a gombokat, hogy kézre essenek a leghatékonyabb műveletek.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles