LEGO Marvel`s Avengers PS4 játékszoftver

LEGO Marvel`s Avengers PS4 játékszoftver

Márka:WARNER BROS
Cikkszám:226099
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 9 533Ft

  • Nettó: 7 506Ft

A JÁTÉKRÓL:

Bosszúállók, gyülekező! A legsikeresebb LEGO Marvel videojáték-sorozat egy új, akciódús, igazi „Szuperhősös” kalanddal tér vissza! Csatlakozz a LEGO Marvel’s Avengers (LEGO Marvel Bosszúállók) csapatához, és találkozz első ízben konzolos és PC-s videojátékban a nagysikerű Marvel Bosszúállók és a robbanékony folytatás, a Marvel Bosszúállók: Ultron kora filmek szereplőivel és történetszálaival. Irányítsd a földkerekség legnagyobb hőseit, és mentsd meg a világot!

JELLEMZŐK:

  • A Marvel Bosszúállók szereplők hosszú és változatos névsora – Játssz és nyiss meg több mint 100, izgalmas képességekkel rendelkező irányítható karaktert, akik között a Marvel Bosszúállók: Ultron kora filmből ismert Higanyszálat, Skarlát Boszorkányt, Víziót és Ultront is megtalálod, az olyan visszatérő közönségkedvencek, mint Hulk, Vasember, Thor, Fekete Özvegy, Sólyomszem és Amerika Kapitány mellett.
  • Új és továbbfejlesztett szupererők és képességek – Harcolj teljesen új módokon a továbbfejlesztett szupererőkkel és karakter-képességekkel! Szövetkezz a hatalmas Bosszúállókkal, és hajts végre hihetetlen kombókat!
  • Játékmenet, amely hagyja, hogy szabadon barangolj – Élvezd az egyedi, nyílt világú játékmenetet, miközben a Föld leghatalmasabb hőseinek szerepébe bújva arany kockákat és egyéb LEGO elemeket gyűjtögetsz, amelyekkel további szereplőket nyithatsz meg a játékban.
  • Számos legendás helyszín – Látogass el a Marvel filmek univerzumának számtalan ikonikus helyszínére, amelyek ismerősek lesznek már a mozis kasszasikerekből.
  • A Bosszúállók filmek pörgős akciói – Éld újra – egyéb jelenetek mellett - a Marvel Bosszúállók, és a Marvel Bosszúállók: Ultron kora filmek kulcsjeleneteit – egy jó adag klasszikus LEGO humorral megfűszerezve.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles