HP Prodesk 600 G5 SFF Intel Core i5-9500/8GB/512GB SSD/Win10 Pro asztali számítógép billentyűzet nélkül

HP Prodesk 600 G5 SFF Intel Core i5-9500/8GB/512GB SSD/Win10 Pro asztali számítógép billentyűzet nélkül

Márka:HEWLETT PACKARD
Cikkszám:305246
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 336 499Ft

  • Nettó: 264 960Ft

HP ProDesk 600 G5 kis helyigényűszámítógép

Nagy teljesítményű és bővíthető

Az üzleti használatra tervezett HP ProDesk 600 SFF egy kiválóanbővíthető számítógép, amely magasszintű biztonságot és átfogófelügyeleti szolgáltatásokat nyújt, stílusos és kompakt kialakítása pedigremekül illik a modern munkahelyekhez.

 

Hatékony kiegészítők

A 9. generációs Intel® Core™ processzorok és a hatékony, akár 128 GB-ig bővíthető memória nagy teljesítményt és bővíthetőséget biztosítanak. Az opcionális Intel® Optane™ memória, az SSD-tárolók és a különálló grafikus kártyák jobb teljesítményt biztosítanak.

Bővítések, amelyek tovább növelik befektetésének értékét

A megoldás olyan bővítési lehetőségeket biztosít, amelyekkel meghosszabbíthatja számítógépe élettartamát. A HP ProDesk 600 SFF két rekesszel és két bővítőhellyel (ezek mindegyike egy M.2 tárolási bővítőhely), valamint számos konfigurálható porttal rendelkezik.

Biztonság, amelyre mindig támaszkodhat

Védje meg számítógépét a jövő kártevői jelentette fenyegetéstől önjavító, hardveresen érvényesített és könnyen kezelhető biztonsági megoldásainkkal. A HP Sure Start Gen5 és a HP Sure Start Click védelmet biztosít egész számítógépe számára a BIOS rendszertől egészen a böngészőig.

Hosszú távú partner

  • A munkára kész számítógép 120 000 órás HP Total Test Process tesztelésen esett át. Az opcionális porszűrő csökkenti a levegőben szálló részecskék bejutásának mértékét, ezzel megnöveli a számítógép élettartamát.
  • A Windows 10 Pro beépített biztonsági, együttműködési és kapcsolódási képességeivel egész nap hatékonyan dolgozhat.
  • Csökkentheti az energiapazarlást és pénzt takaríthat meg a rendkívül hatékony tápegységgel.
  • Az összesen 11 USB-portnak (köztük egy USB Type-C™ porttal), az akár három videokimenetnek és az opcionális Bluetooth®-csatlakozásnak köszönhetően a HP ProDesk 600 SFF irodai eszközei központjává válhat.
  • A firmware-támadások teljesen tönkretehetik számítógépét. Biztosítson védelmet számítógépe számára a HP Sure Start Gen5 megoldással, az önjavító BIOS rendszerrel, amely automatikusan helyreáll a támadások vagy meghibásodások után.
  • A HP Sure Click hardveresen érvényesített biztonságot kínál, védve számítógépét a webhelyektől, mellékletektől, kártevőktől, zsarolószoftverektől és vírusoktól.
  • A HP BIOSphere Gen5 firmware-szintű automatizálásával hatékonyan, minimális állásidővel dolgozhat. Az automatikus frissítések és biztonsági ellenőrzések további védelmet nyújtanak a számítógépeknek.
  • A HP Manageability Integration Kit használatával felgyorsíthatja a rendszerképek létrehozását, valamint a hardverek, a BIOS és a biztonság felügyeletét a Microsoft System Center Configuration Manager segítségével.
  • Egyszerűbb biztonság számítógépének. Az 5. generációs HP Client Security Managerrel egyetlen helyen beállíthatja és kezelheti az olyan hatékony biztonsági szolgáltatásokat, mint a HP SpareKey és a HP Password Manager.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles