Gardena PrecisionCut sövénynyíró olló

Gardena PrecisionCut sövénynyíró olló

Márka:GARDENA
Cikkszám:311859
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 13 638Ft

  • Nettó: 10 739Ft
Termékinformációk:

Gyönyörű formában tartja a bokrokat.
Ha egy konkrét formájú sövényt, bokrot vagy bukszust képzeltél el, a GARDENA PrecisionCut ollóval valóra válthatod álmaidat. A sövényvágó olló megbízhatóságára mindig számíthatsz – ezt bizonyítja a 25 év szavatosság. A praktikus sövényvágó olló pengéje egyenes és nagyon éles, hogy minden vágás célba érjen. A robusztus acélkések tapadásmentes bevonatára nem ragad fel a nyesedék. A súrlódás csökkentése is tovább növeli a teljesítményt. Így teljes mértékben a munkádra figyelhetsz. Ha kihasználod az olló népszerű Z-kialakítását, a bukszusokat könnyedén gömbölyű vagy spirál alakúra formálhatod.
Ez azonban nem minden. A munkát további tényezők is könnyítik. A sövénynyíró olló ErgoTec nyele tökéletesen kézbe illő. A szerszám ezen felül hihetetlenül könnyű, mivel a nyele megerősített szálas műanyagból készült, fogása mégis stabil és biztos. A kis súly nagyon hasznos, különösen hosszabb munkáknál. A kiváló tompítással együtt a fáradság jelei később jelentkeznek, mivel a csukló és a kar sosem terhelődik túl.

Műszaki adatok:
Cikkszám: 12302-20
EAN-kód: 4078500049115

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles