Thrustmaster 4160823 T-GT II Wheel & Pedal Set PlayStation/PC kormány + pedálsor

Thrustmaster 4160823 T-GT II Wheel & Pedal Set PlayStation/PC kormány + pedálsor

Márka:THRUSTMASTER
Cikkszám:340629
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 335 589Ft

  • Nettó: 264 244Ft

Hivatalos licenccel PlayStation 5-höz és Gran Turismo-hoz

Több mint 23,000 órányi intenzív Kutató és Fejlesztő munkával finomították és tökéletesítették a T-GT II kormány működését, amely még az elődjénél alkalmazott (a T-GT) elképesztő Force Feedback teljesítménynél is jobbat nyújt. A T-GT II játékosok PlayStation 5-öt, PlayStation 4-et és PC-ét használva is a precizitás és tartósság egy új, magasabb szintjét élvezhetik.
A hivatalos PlayStation 5 és Gran Turismo licenccel rendelkező T-GT II versenykormány használata egyedülálló előnyökkel jár és élethű élményt biztosít a GT Sport-ban az olyan úttörő technológiáknak köszönhetően, mint pl. a: T-LIN, T-DCC és különösen a T-DFB technológiák (a Force Feedback hatások 3D érzékelése).
 

   

T-AEC-Q: Tartósság

 

Annak érdekében, hogy biztosítva legyen a termék maximális tartóssága és minősége, a T-GT II az autóiparban használt AEC-Q minősítéssel rendelkező, vadonatúj elektronikusan tervezett, nyomtatott áramköri lapokkal rendelkezik.

A Thrustmaster T-GT II-ben használt belső alkatrészek újra lettek gondolva, annak érdekében, hogy azoknak a világszinten, életvitelszerűen versenyző tapasztalt játékosoknak az igényeit is kielégítsék, akik a felszerelésüket, a hosszú gyakorlások vagy kemény versenyek alkalmával is munkaeszközként használják.

 

T-DCC: Precizitás

 

Az autó csúsztatásának irányítása minden vezető számára kötelező elem, akik tökéletesen uralni szeretnék a kanyarodó autójukat.

Ezt szem előtt tartva a T-GT II-ben használt technológia lehetővé teszi a valós idejű kanyar kicsúszás kiszámolását (T-DCC), aminek köszönhetően, mind a kormány, mind az autó reagálása minden körülmény között kiszámítható marad. A beépített T-DCC funkció segít a vezetőknek abban, hogy nagyon precíz mozdulatokat hajthassanak végre, annak érdekében, hogy mindig egy vagy két lépéssel előbbre járhassanak a vezetés terén.

 

T-RTF: Érzékenység

 

A Real Time Force feedback (T-RTF) rendszer, lecsökkenti a Force Feedback kiszámításának idejét, így azonnal reagál.

A Force Feedback hatást egy beépített processzor valós időben kezeli. Ez azt jelenti, hogy a hatás, nem a játéktól függ, annak érdekében, hogy bármilyen a reagálásból adódó hibát ki lehessen küszöbölni és a legjobb benne, hogy ez minden játékra igaz akár konzolon, akár PC-én használva. A felhasználók holtjáték és késleltetés nélkül élvezhetik a játékot a Thrustmaster saját T-RTF technológiájának köszönhetően.

 

   

T-LIN: Linearitás

 

A Thrustmaster T-GT II versenykormány tökéletesen lineáris Force Feedback hatást biztosít: a felhasználó által érzett erő mértéke 100%-ban megfelel a játékban meghatározott erőével. Az autók viselkedése és a pályák körülményeinek feltételei a legkisebb részletig lélegzetelállító valósághűséggel adják vissza az igazi vezetés élményét.

Ez lehetővé teszi, hogy a versenyzők hatékonyabban észrevegyék és reagáljanak a pálya körülményeire a versenykormányon keresztül leadott információ alapján. A vezetés ezáltal jobban átláthatóvá válik és segít a felhasználóknak jobb időeredményeket elérni és versenyt nyerni.

 

T-40VE: Gyorsaság

 

A T-GT II versenykormány 40-wattos motorja kiemelkedik a tökéletesen lineáris Force Feedbacknek és a hihetetlen gyorsaságnak köszönhetően (dinamikus forgatónyomaték) — legyen szó akár egy körpályáról vagy S kanyarról.

Az erős motor szolgáltatja a rendkívül dinamikus és erőteljes hatásokat. A gyorsaságának köszönhetően a motor gyorsabban és erőteljesebben közvetíti a valós idejű reakciót a versenyzőnek, melyet a Thrustmaster saját T-LIN technológiája támogat.

 

T-DFB: Beleélés

 

A Polyphony Digital-al történt több éves együttműködés eredményeként született meg a kormányba épített igazi vezetési élmény.

A kefe nélküli motor kifinomult Force Feedback hatása kombinálva a Depth Feedback (Beleélés) technológiával a környezet realisztikus 3D érzékelését eredményezi. A szokványos Force Feedback kiegészítéseként a rendszer a vezetési élményt új hatások széles választékával színesíti beleértve a gumitapadást (tapadás vagy csúszás) alul- vagy túlkormányzás esetén, a teherátvitelt, az útfelületet és egyenetlenségeket, a rugózást és egyéb paramétereket melyek az adott járműre vagy pályára vonatkoznak.

   

T-Turbo: Erő

 

A külső tápegység folyamatos erőt és jelentős csúcsteljesítményt (400 watt) biztosít, hogy a játékon belül felmerülő a T-LIN funkció és a T-40VE motor csúsztatásra vagy többszöri kanyarral kapcsolatos szuper gyors kéréseire azonnal tudjon reagálni.

A tápegység gyűrűs alakja 86%-ban optimalizálja a hatékonyságot a hőveszteséggel szemben.

 

T-M.C.E.: Stabilitás

 

A Motor-Cooling-Embedded rendszer az erőteljes T-40VE motor segítségével tartja fenn a linearitást és dinamikusságot.

A T-M.C.E. technológiának köszönhetően a T-40VE motor minden eddiginél hatékonyabban kezeli a hőátadás –és elvezetés kérdését. A T-40VE magában foglalja a hűtőrendszert, mely a motor szívében található egy szigorúan el-és körülzárt környezetben. Ez a kombináció biztosítja a T-GT II folyamatosan precíz teljesítményét és hatásokat, még a leghosszabb játék alkalmával is és lehetővé teszi, hogy a vezetők a maga teljességében élvezhessék a vezetés élményét.

 

T-F.O.C.: Irányítás

 

T-F.O.C. algoritmus Hall Effektus szenzorokkal: a Thrustmaster szabadalmaztatott technológiája tökéletes pontossággal meghatározza a versenykormány helyzetét és semmihez nem fogható precizitást nyújt.

A precizitásának és az optimalizált F.O.C. algoritmus használatának köszönhetően a motor dinamikusan és gyorsan reagál a megnövelt forgatónyomaték igényre miközben csökkenti az erőbeni veszteséget.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles