Microsoft Xbox Series X/S/Xbox One Mineral Camo Special Edition vezeték nélküli kontroller

Microsoft Xbox Series X/S/Xbox One Mineral Camo Special Edition vezeték nélküli kontroller

Márka:MICROSOFT
Cikkszám:359480
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 30 000Ft

  • Nettó: 23 622Ft

Szürreális élmény a színváltós vezeték nélküli Xbox-kontroller – Lunar Shift Special Editionnel, amely ezüst-arany színben csillog, valamint szürke és fekete gumírozott markolatokkal rendelkezik. A hibrid irányválasztó, és a ravaszok, ütközők és a hátsó borítás texturált felülete révén mindig a célponton maradhatsz. A Megosztás gomb segítségével könnyedén rögzíthetsz és oszthatsz meg tartalmakat, például képernyőképeket, felvételeket és sok egyebet. Csatlakoztasd az USB-C®-porthoz a közvetlen „plug and play” élményért konzolon és PC-n. Az AA elemek támogatása a hátoldalon található. Akár 40 óra üzemidő. A 3,5 mm-es audiocsatlakozóhoz bármilyen kompatibilis headsetet csatlakoztathatsz. Az Xbox Accessories alkalmazással újrarendelheted a gombokat, és egyedi kontrollerprofilokat hozhatsz létre a kedvenc játékaid számára. Gyorsan párosíthatod eszközeidet, például az Xbox Series X|S és az Xbox One konzolt, windowsos számítógépet, vagy Android és iOS rendszerű telefont és táblagépet, és pillanatok alatt válthatsz a különböző eszközök között.*

 

Emeld magasabb szintre a játékélményt!

Szürreális élmény a színváltós vezeték nélküli Xbox-kontroller – Lunar Shift Special Editionnel, amely ezüst-arany színben csillog, valamint szürke és fekete gumírozott markolatokkal rendelkezik. Akár 40 óra üzemidő.*

 

Egyéni gombkiosztás

Alakítsd igényed szerint a kontrollert a gombleosztás testreszabásával az Xbox Accessories alkalmazásban.* Továbbá a 3,5 mm-es headsetcsatlakozóhoz bármilyen kompatibilis headsetet csatlakoztathatsz.

 

Xbox vezeték nélküli és Bluetooth® technológia 

Tartalmazza az Xbox vezeték nélküli és Bluetooth®-technológiát a vezeték nélküli játékhoz a támogatott konzolokon, windowsos PC-ken, valamint az Android és iOS rendszerű telefonokon és táblagépeken.*

 

Maradj a célponton!

A hibrid irányválasztó, a szürke és fekete gumírozott színváltó markolatok, valamint a ravaszok, az ütközők és a hátsó borítás texturált felülete révén mindig a célponton maradhatsz. Csatlakoztasd az USB-C®-porthoz a közvetlen „plug and play” élményért konzolon és PC-n. Az AA elemek támogatása a hátoldalon található.

 

Megosztás gomb

A Megosztás gomb segítségével könnyedén rögzíthetsz és oszthatsz meg tartalmakat, például képernyőképeket, felvételeket és sok egyebet.

 

Egyszerű párosítás és váltás

Gyorsan párosíthatod eszközeidet, például az Xbox Series X|S és az Xbox One konzolt, windowsos számítógépet, vagy Android és iOS rendszerű telefont és táblagépet, és pillanatok alatt válthatsz a különböző eszközök között.*

 

*Fontos információ: 

Kompatibilis a kiválasztott eszközökkel és operációsrendszer-verziókkal; további információ itt: xbox.com/controller-compatibility. Az elemek élettartama a headsetektől, a kiegészítő tartozékoktól, a használattól és egyéb tényezőktől függően jelentősen változhat. A Microsoft által a sorozatgyártás előtti egységekben, szabványos AA elemekkel végzett tesztelés. A gombok hozzárendelése az Xbox Accessories alkalmazásban áll rendelkezésre az Xbox Series X|S és Xbox One konzolhoz, továbbá Windows 10/11 rendszerhez; a Windows 10/11-es alkalmazáshoz kompatibilis USB-C®-kábel is szükséges (külön megvásárolható).

Windows 10/11: Bluetooth, a mellékelt USB-C®-kábel vagy vezeték nélküli Xbox-adapter szükséges. Ezek külön vásárolhatók meg. Android, iOS és Bluetooth: Válaszd ki az eszközöket és a verziókat. Egyes funkciók nem támogatottak. Előfordulhat, hogy szoftverletöltés szükséges Windows rendszerű PC-n vagy konzolon. Lásd: xbox.com/controller-compatibility. Kontrollerkompatibilis játékokkal használható. El kell fogadnod a jótállási szerződést az xbox.com/warranty címen, valamint a szoftverlicenc-szerződést az xbox.com/slt címen.

A Bluetooth® szóvédjegy és a logók a Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, és a Microsoft Corporation általi használatuk engedéllyel történik. Minden egyéb védjegy és kereskedelmi név az adott tulajdonosok tulajdonában van.

 

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles