Red Dead Redemption 2 Collector`s Box játékkiegészítő csomag

Red Dead Redemption 2 Collector`s Box játékkiegészítő csomag

Márka:TAKE TWO
Cikkszám:181208
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 34 648Ft

  • Nettó: 27 282Ft

Leírás

Fém adományláda zárral és kulccsal: Ehhez hasonló dobozt használt a Van der Linde banda, hogy adományokat gyűjtsön a táboruk fenntartásához. Ez a veretes fémdoboz zárral és kulccsal együtt jár, szépen megmunkált fekete fémmel és gravírozott Cornwall Freight & Commodities címerrel.

Gyűjthető kihívásérme: A fenséges amerikai bölény képével az egyik oldalon, egy látványos tájképpel a másik oldalon, ez a gravírozott, arany gyűjthető érme egy mágneses tárolóval együtt érkezik, fekete, gravírozott táblával, amelyen a veszélyeztetett faj rövid történelme olvasható.

Kétoldalú kirakós: Ez a kétoldalú, 100 darabos fa kirakós egyik oldalán Daint Denis nyüzsgő kikötőjét, a másik oldalon a Rockstar Games klasszikus ihletésű emblémáját tartalmazza.

Hatlövetű bandana: Minden törvényenkívüli kötelező kelléke a hagyományos kasmírmintázattal, tele rejtett fegyveres ikonográfiával.

Kincsestérkép: Ez a tartós, téphetetlen papírra nyomtatott, exkluzív kincsestérkép felfedi néhány elrejtett kincs helyét, amelyek segítségével Arthur nekiláthat újabb titkos lelőhelyek felkutatásának a Red Dead Redemption 2 világában.

Kitűzőkészlet: Ez a hat egyedi kitűző a Red Dead Redemption 2 hat főbb fegyverét ábrázolja, köztük egy vadászpuskát, egy revolvert és a Dead Eye „X“ markert. A készlet egy vászontáskában érkezik.

Wheeler, Rawson and Co. katalógus: A lovaktól a fegyvereken át a ruhákig a Wheeler, Rawson and Co. katalógus esszenciális vásárlási segédlet a századforduló világához. Ez a teljes, 150 oldalas könyv a Red Dead Redemption 2 üzleteiben megtalálható könyv pontos mása.

12 cigarettakártya: Ezek a gyönyörűen illusztrált, gyűjthető kártyák szerte a Red Dead Redemption 2 világában megtalálhatóak. A fizikai gyűjtemény egy kártyalapot tartalmaz minden készletből, mint pl. a Famous Gunslingers and Outlaws, a Stars of the Stage és a Marvels of Travel and Location kínálatából.

  • A JÁTÉKOT NEM TARTALMAZZA. A RED DEAD REDEMPTION 2 KÜLÖN KAPHATÓ. A TARTALOM VÁLTOZHAT; NÉZD MEG A ROCKSTARGAMES.COM/REDDEADREDEMPTION2/ORDER OLDALT A MEGJELENÉS ELŐTT A VÉGSŐ RÉSZLETEKÉRT.

https://www.rockstargames.com/reddeadredemption2/

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles