Canon MP1211-LTSC számológép

Canon MP1211-LTSC számológép

Márka:CANON
Cikkszám:353649
Elérhetőség:Nem elérhető
  • 46 977Ft

  • Nettó: 36 990Ft
Hatékony kétszínű nyomtatás: A felső kategóriás, 12 helyiértékes számológépet nagy igénybevételre, professzionális irodai használatra tervezték.
A 4,3 sor/mp-es nyomtatási sebesség felgyorsítja a munkavégzést. A kétszínű nyomtatás jól elválasztja a fekete színű pozitív, és a vörös színű negatív számokat.
Adó-, üzleti és valutaszámítási funkciók:
Egyszerűsítse le a bonyolult számításokat, és ezzel időt takaríthat meg.
A két adószámítási billentyű segítségével meghatározhatók a különböző adónemek.
A profitrés automatikusan kiszámítható a költség-eladás-árrésbillentyűkkel; nincs szükség bonyolult képletekre.
A valutaszámítási billentyűkkel a helyi pénznemet is bármikor gyorsan és könnyedén átszámíthatja más pénznemre (és viszont).
Mindenre kiterjedő működés:
A készpénzváltási számítások és a konstansszámítások gyorsan és pontosan történnek. A Számítási parancs jelzése lehetőség a számítógép állapotának ellenőrzésére nyújt lehetőséget. Külön csúsztatható választókapcsolók szolgálják a tizedesek, illetve a kerekítés, a végösszeg vagy az elemenkénti számítások egyszerű kiválasztását és működtetését.Nagy méretű, kétszínű, háttérvilágítású kijelző: A nagy, kétszínű LCD-kijelző erős kontraszttal és becsillanásmentes megvilágítással segíti a számok azonnali leolvasását. A fekete háttéren látható nagy, jól olvasható Pure Green karakterek állandó használat esetén is kényelmessé teszik a képernyő megtekintését. A negatív számokat és a hibákat vörös szín jelzi.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles