Hobis KUK szürke univerzális kábelcsatorna

Hobis KUK szürke univerzális kábelcsatorna

Márka:HOBIS UNI
Cikkszám:348757
Elérhetőség:Rendelhető
  • 35 639Ft

  • Nettó: 28 062Ft
UNI asztalok
Munkalapok
A HOBIS Uni munkalapok optimális méretei és alakjai lehetővé teszik a teljes munkafelület ergonómikus és hatékony használatát.
A 25 mm-es munkalap vastagsága és az alapos kivitelezése biztosítja, hogy a munkapadokat akár 100 kg-ig is egyenletesen terhelhesse.
Az ABS 2 mm-es élek védik az asztalokat minden gondatlan kezeléstől.
A számítógépből vagy asztali lámpából származó kábelek már nem zavarják az íróasztalt. A munkalapon praktikus kábelvezetők találhatók, amelyek segítségével egyszerűen rendezheti a kábeleket a munkalap alá, és rögzítheti az előkészített kábeltartókba.
Lábazat
Háromféle modern, tágas és maximálisan erős lábazat közül választhat: UNI, UNI A és UNI O.
Nincs tökéletesen sík padlója. Nem fontos. A lábakat állítható magasságú kiegyenlítőkkel láttuk el,amelyek felhasználásával akár 15 mm-rel is kompenzálhatjuk a padlón lévő egyenlőtlenségeket.
Szüksége van egy igazán nagy asztalra? Csatlakoztassa a láncolóasztalt oldalról a munkaasztalhoz, és ez nagyvonalú L alakú munkahelyet teremt.
A leleményes csatlakozási rendszernek köszönhetően a csatlakozásnál nem használnak lábat, így mindkét asztal alatt szabad helyet biztosítanak.
Biztosan értékelni fogja a hosszanti láncolás lehetőségét. Az első asztal alapfelszereltségű,amihez csatoljuk az ún. láncos asztalt.
Összeszerelés
A könnyű kezelés és szállítás érdekében több külön csomagban szétosztott asztalokat szállítunk.
Ezeket gondosan kartonba csomagolják, és címkékkel látják el. A csatlakozóelemek a csomag részét képezik.
Amennyiben, úgy dönt, hogy összeszereli, minden csomag tartalmaz egy szerelési útmutatót, amely lépésről lépésre végigvezeti Önt.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles