Hobis GATE GJ 200 akác hordó alakú 200 cm tárgyaló asztal

Hobis GATE GJ 200 akác hordó alakú 200 cm tárgyaló asztal

Márka:HOBIS GATE
Cikkszám:348708
Elérhetőség:Rendelhető
  • 261 358Ft

  • Nettó: 205 794Ft
GATE asztalok
Állítható magasság
Rejtett kábelvezetés
ABS élvédők
Asztallap
HOBIS Gate sorozat asztallapjainak kialakítása lehetővé teszi az asztallap felületének optimális és maximális kihasználását. Kínálatunkban a legmagasabb szintű komfort biztosítása érdekében sarokelrendezésű, a ČSN EN 527-1 sz. szabvány követelményeit kielégítő ergonómiai kialakítású asztallapokkal kialakított íróasztalok is megtalálhatók. Az asztallap vastagsága 25 mm, melyet 2 mm vastagságú ABS éllel borítunk. Az élek fokozott ellenálló képességgel rendelkeznek a mechanikus- és dinamikus megterhelésekkel szemben, ezzel védve az asztalokat az esetleges károsodásoktól. Az asztallapokban elhelyezett kábelátvezető nyílások lehetővé teszik a bekötő kábelek átvezetését. Az asztallap alatt felszerelt rögzítő elemek révén biztosított a kábelek továbbvezetése. Az asztalok felépítése eleget tesz a magas fokú minőségi és ergonómiai követelményeknek (ČSN EN 527-1) és megfelel a ČSN EN 527-2, ČSN EN 527-3, ČSN 910001 és a ČSN 910100 szabványok előírásainak.
Lábazat
Az asztalok lábazata 18 mm vastag, laminált forgácslemezből készül. A lábazat külső és belső éleit 2 mm vastag ABS éllel zárjuk. Az asztallábakat 15 mm-es szabályozási magasságú kiegyenlítőkkel láttuk el a padló esetleges egyenetlenségeinek kiküszöbölésére. Az asztal stabilitását a lábakat összekötő panel biztosítja, mely 18 mm vastagságú laminált forgácslemezből készül.
Szerelés
A HOBIS Gate sorozat sok különféle elemet kínál, amelyekből az egyszerű összekötő rendszernek köszönhetően különböző kombinációkat lehet összeállítani. Így pontosan az igényeknek megfelelő asztalrendszer állítható össze. Később ez könnyen kiegészíthető újabb elemekkel, mivel az összekötő rendszer minden egyes elem szerves részét képezi. Az asztal egyes elemei különállóan, biztonságos csomagolásban kerülnek szállításra, melyekhez jól áttekinthető, a szerelést megkönnyítő és meggyorsító útmutatót mellékelünk.

Értékelés írása

Megjegyzés: ne használjon HTML kódot!
    Rossz           Jó
Captcha

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!

A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.
További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:

https://nmhh.hu/veglegestorles